Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Je kent het wel. Ineens in je iPhone leeg en wat moet je dan als je in de trein zit? Met deze tips zorg je dat de batterij van je iPhone langer mee gaat!

We kennen het allemaal wel.. een lege telefoon en ineens slaat de verveling toe. We zijn tegenwoordig zo gewend om constant in contact te staan met de wereld. Wanneer de iPhone dan leeg is, weten we ons geen raad. Geen zorgen maken, want met deze tips zorg je dat de batterij langer mee gaat. 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Energiebesparingmodus

De naam zegt het al; het bespaart energie. Deze modus vind je bij de instellingen onder het kopje ‘batterij’. Wanneer deze aanstaat is het batterijteken geel gekleurd. 

Bluetooth

Het kost jouw batterij veel energie om constant verbonden te zijn met Bluetooth. Zet deze uit door naar instellingen te gaan en dan te navigeren naar ‘bluetooth’.  

Helderheid

De helderheid van je scherm is een absolute energieverslinder. Zet de helderheid van je scherm lager om de batterijduur te verlengen. 

Niet storen

Door de niet storen modus aan te zetten licht je scherm niet op bij notificaties. Dit zorgt ervoor dat jouw iPhone minder energie gaat verbruiken. Zet vooral de niet storen modus aan als je geen tijd hebt om je iPhone te gebruiken, bijvoorbeeld tijdens het sporten. 

Temperatuur

De temperatuur heeft onwijze invloed op de batterijduur. Wanneer het heel koud is, gaat je batterij snel leeg, maar dat is ook het geval wanneer de tropisch warm is. Je iPhone vindt temperaturen tussen de 0 en 35 graden het prettigste.

Hotspot

Het aanzetten van de persoonlijke hotspot kost ook veel energie. Zorg er dus voor dat je dit niet te lang gebruikt, want dan is je iPhone snel leeg.

Vliegtuigmodus

Dit is natuurlijk een voor de hand liggende tip, want tijdens vliegtuigmodus komen er helemaal geen berichten binnen. Voordeel: je kan wel offline muziek blijven luisteren en je batterij blijft een beetje gespaard.

 Wil je nou non-stop je iPhone blijven gebruiken, maar laat je batterij je wel eens in de steek? Dan zit er niks anders op dan een powerbank te benoemen tot beste vriend!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer