Back to Top

iPhone 4 – Abonnementen en aanbiedingen

De iPhone 4 met abonnement bieden we helaas niet meer aan. Als alternatief tonen we daarom geen iPhone 4 abonnementen, maar abonnementen met een iPhone SE.

iPhone SE 32GB

iPhone SE 128GB

Ben je op zoek naar een iPhone 4 met abonnement? De iPhone 4 zelf wordt niet maar aangeboden, door de komst van verschillende nieuwe iPhone modellen. Sommige webwinkels bieden nog wel de iPhone 4 aan als “Certified Pre-Owned”. De meeste mensen op dit moment kiezen liever voor een iPhone 4S, die ook relatief goedkoop is, en niet voor een iPhone 4 Pre-Owned (ook wel een “refurbished iPhone” genoemd). Een dergelijk iPhone 4 “Certified Pre-Owned” toestel is in feite een opgeknapte iPhone 4 die al in gebruik is geweest door een vorige eigenaar (dus in normale termen ‘tweedehands’), maar die prima werkend wordt afgeleverd, als nieuw. Onderdelen die niet werkten, of niet meer helemaal in orde waren, zijn daarbij vervangen.

De vergelijkingstool geeft je daarom een overzicht van abonnementen in combinatie met een iPhone 4s. Mocht je toch een iPhone 4 Certified Pre-Owned / iPhone 4 Refurbished willen hebben, kijk dan even hieronder via de vergelijkingstool of de betreffende partij dit ook aanbiedt.

iPhone 4 abonnementen

De iPhone 4 is een uitlopend iPhone model. Wil je profiteren van een van de iPhone 4 aanbiedingen, sla dan nu nog je slag. Dit type iPhone zal waarschijnlijk niet heel lang meer als toestel worden aangeboden. De iPhone 4 kun je al een tijd niet meer als nieuw toestel krijgen, alleen nog als refurbished model.

Hierboven op de pagina hebben wij de beste en goedkoopste iPhone 4 aanbiedingen voor je op een rijtje gezet, daar waar het abonnementen betreft met iPhone 4 of iPhone 4S toestel. De aanbiedingen zijn op laagste maandbedrag voor je geselecteerd.

Waarom kiezen voor een iPhone 4 en niet voor een ander iPhone model?

De belangrijkste reden om te kiezen voor een iPhone 4 is voor veel mensen op dit moment waarschijnlijk de relatief lage prijs. Je betaalt momenteel slechts iets meer dan 200 euro voor een refurbished iPhone 4. De prijzen van de nieuwste iPhones lopen momenteel echter op tot wel ongeveer 700-1.000 euro. De iPhone 4S heeft geen problemen met de meeste apps, en heb je slechts weinig opslag nodig dan kun je met 8GB opslag evengoed prima uit.

Door te kiezen voor een iPhone 4 met abonnement kun je een iPhone 4 toestel verkrijgen zonder eenmalige kosten te hebben aan je toestel. Je toestel wordt dan meegenomen in een maandbedrag (ook wel toestelbundel of toestelabonnement genoemd). Doordat de iPhone 4 nu relatief goedkoop is en veel goedkoper dan enige jaren geleden, is het extra maandbedrag voor je toestel ook lager dan bij iPhones van de nieuwere generaties. Ook dit kan een reden zijn om te kiezen voor een iPhone 4 met abonnement.

iPhone 4 abonnementen – 1 jaar of 2 jaar?

Bij het uitzoeken van een iPhone 4 abonnement heb je de keuze uit een iPhone 4 abonnement voor 1 jaar en een iPhone 4 abonnement voor 2 jaar. Of je kiest voor een 1 jarig abonnement of een 2 jarig abonnement voor je iPhone 4 hangt vooral af van wat je zelf wilt. Bij een iPhone 4 abonnement voor 2 jaar is het toestel meestal gratis te krijgen.