Back to Top
Navigeer:

Abonnementen Tele2 met iPhone X, iPhone 8 (Plus), iPhone 7 (Plus), iPhone SE of 6/6S (Plus) toestel vergelijken

Hieronder kun je de abonnementen van Tele2 met een iPhone X, iPhone 8 (Plus), iPhone 7 (Plus), iPhone SE of 6/6S (Plus) toestel vergelijken. Gebruik eventueel de instellingen/filters op de resultaten te verfijnen.


 

Soort abonnementen Tele2

Tele2 heeft momenteel 3 soorten telefoonabonnementen beschikbaar waarbij de hoeveelheid belminuten / sms’jes het uitgangspunt vormt.

  • Bel/SMS 150 (5 euro per maand)
  • Bel/SMS 300 (7,50 euro per maand)
  • Unlimited (10 euro per maand)

Tele2 biedt alleen mobiele telefoon abonnementen aan die ‘vrij opzegbaar’ zijn, je kunt bij Tele2 dus niet voor 12 of 24 maanden een abonnement afsluiten, maar kunt en mag uiteraard wel voor die periode bij Tele2 blijven. De internetbundel is niet inbegrepen bij het standaard abonnement, maar dien je daar bovenop nog op maat te maken.

De voordelen van Tele2

Tele2 biedt gebruikers verschillende voordelen:

  • maandelijks opzegbaar
  • 4G dekking in steeds groter gebied
  • kies zelf je belminuten
  • internetbundel staat los van belminuten
  • nummerbehoud mogelijk
  • internetbundels van 100 MB tot 4000 MB

Internetbundels Tele2

Bij het op maat maken van je internetbundel biedt Tele2 je de keuze uit een bundel van 100MB, 500MB, 1000MB, 2000MB en 4000MB. De prijzen voor deze internetbundels liggen tussen de 3 en de 25 euro per maand. De internetsnelheid die Tele2 binnen de bundels levert ligt maximaal op 14,4 Mbps.

Toestelabonnementen bij Tele2

Tele2 heeft meerdere toestelabonnementen beschikbaar, waardoor de prijs van de eenmalige aanschaf van een iPhone/Smartphone bij een telefoonabonnement geen probleem meer hoeft te zijn, omdat deze versleuteld wordt in een maandbedrag (over een periode van 2 jaar).

Abonnementen van Tele2 met iPhone toestel vergelijken met (iPhone toestel) abonnementen van andere providers

Je kunt hier alle abonnementen met een iPhone toestel vergelijken. Zoek je een andere provider voor een abonnement met iPhone toestel, neem dan een kijkje bij de abonnementen van die andere provider.

Wil je terug naar boven op deze pagina, om de actuele abonnementen van Tele2 met iPhone toestel te bekijken, klik dan hieronder op de button.


Bekijk abonnementen van Tele2 met iPhone toestel