Back to Top
Navigeer:

Abonnementen BEN met iPhone X, iPhone 8 (Plus), iPhone 7 (Plus), iPhone SE of 6/6S (Plus) toestel vergelijken

Hieronder kun je de abonnementen van BEN met een iPhone X, iPhone 8 (Plus), iPhone 7 (Plus), iPhone SE of 6/6S (Plus) toestel vergelijken. Gebruik eventueel de instellingen/filters op de resultaten te verfijnen.


Soort abonnementen BEN

BEN biedt de volgende soort abonnementen aan met iPhone toestel:

 • BEN 100 min/SMS
 • BEN 300 min/SMS
 • BEN onbeperkt min/SMS

Deze abonnementen zijn steeds 2 jarig of juist op basis van maandelijkse opzegbaarheid. Uitgangspunt is telkens het aantal belminuten / sms’jes, 100 minuten / sms’jes, 300 minuten / sms’jes, of een onbeperkt aantal belminuten / sms’jes. De Internetbundel kan daarbij/daarnaast zelf nog worden ingevuld. Het aantal MB’s begint bij 500 MB, en loopt door tot en met 3000MB per maand. De Internet snelheid bedraagt 14,4 MB/s, maar de grootste bundels hebben een hogere snelheid, tot wel 25 MB/s.

De voordelen van BEN

BEN biedt gebruikers verschillende voordelen:

 • 4G dekking
 • De BEN app
 • Alles uit 1 bundel
 • Actief via het netwerk van T-Mobile
 • Gratis nummerbehouden
 • Klantenservice geheel gratis
 • Geen buiten bundel tarief
 • Snel Internet (14,4 Mbps tot wel 25 Mbps)
 • Lage beltarieven in het buitenland
 • Mogelijk om gebruikerslimiet in te stellen

Beltarieven BEN

De bel/sms en internet tarieven van Ben zijn afhankelijk van de bundel die je kiest. Deze bundels hebben verschillende tarieven. Voor abonnementen van 24 maanden liggen de huidige tarieven tussen de 1,8 en de 4,5 eurocent per minuut. Onbeperkt bellen kan al voor 14 tot 25 euro per maand. Voor maandelijks opzegbare abonnementen van liggen de huidige tarieven tussen de 2 en de 4,5 eurocent per minuut. Onbeperkt bellen kan al voor 15 euro per maand. Het buitenbundel tarief ligt zowel voor 2 jarige abonnementen als voor maandabonnementen op 0,31 euro per minuut. De aansluitkosten voor liggen resp. op 9,95 euro voor een maandabonnement en 14,95 euro eenmalig voor een abonnement van 24 maanden.

Internetbundels BEN

De prijs die je voor je internetbundel betaalt is uiteraard afhankelijk van de grootte van de bundel. De prijzen voor internetbundels beginnen voor 500 MB bij 5 euro (24 maanden) en 5,50 euro (maandelijks) en lopen op tot zo’n 20 euro voor en bundel met 3000MB. Schat vooraf je gebruik goed in, om te komen tot de juiste internetbundel. Zonder internetbundel kun je wel internetten bij BEN, maar je betaalt dan 0,30 euro per MB. Dat tarief ligt dus aanmerkelijk hoger dan de binnen bundel en buiten bundel tarieven.

Toestelbundel BEN

Een toestelbundel hoort bij BEN tot de mogelijkheden. Door een klein bedrag per maand te betalen kunnen de eenmalige (direct te betalen) kosten voor je nieuwe iPhone worden verlaagd of kunnen de eenmalige kosten zelfs worden weggenomen. Veel mensen ervaren een toestelbundel als prettig, om (hoge) kosten direct bij het afsluiten, te voorkomen.

Abonnementen van BEN met iPhone toestel vergelijken met (iPhone toestel) abonnementen van andere providers

Je kunt hier alle abonnementen met een iPhone toestel vergelijken. Zoek je een andere provider voor een abonnement met iPhone toestel, neem dan een kijkje bij de abonnementen van die andere provider.

Wil je terug naar boven op deze pagina, om de actuele abonnementen van BEN met iPhone toestel te bekijken, klik dan hieronder op de button.


Bekijk abonnementen van BEN met iPhone toestel