Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 36)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

Filter nieuws:

Tip: Hoe deel je minder gegevens met Facebook?

Het lijkt niet op te houden. Het ene na het andere nieuws over Facebook komt na het Cambridge Analytica schandaal naar boven. Vandaag is naar boven gekomen dat niet gepubliceerde video’s ook bewaard bleven binnen het Facebook-archief. Dit is ontdekt nadat steeds meer Facebookgebruikers hun eigen archief gingen downloaden. We willen natuurlijk niet dat Facebook alles van ons weet. Lees hier de tips hoe jij minder gegevens met Facebook deelt!

  • donderdag 29 maart 2018 21:01

KPN biedt vanaf 2019 mobiel bereik in HSL tunnels

Wie een mobiel abonnement van KPN heeft, is binnenkort ook bereikbaar in HSL tunnels. Dit zijn de tunnels waar hogesnelheidstreinen doorheen razen. De provider wil dat alle KPN-klanten gedurende hun treinreis ongestoord kunnen bellen, sms'en en het internet op kunnen, zonder onderbrekingen. Mobiel bereik in HSL tunnel moet vanaf 2019 mogelijk zijn.

  • donderdag 29 maart 2018 09:22

Beste cryptocurrency app voor iOS

Met de groeiende populariteit van cryptocurrency zijn iPhone-gebruikers steeds vaker op zoek naar een cryptocurrency app. Deze app moet een duidelijk overzicht geven van prijs en marktinformati,e maar ook de mogelijkheid bieden tot het managen van cryptomunten. De Blockfolio app wordt het vaakst voor iPhone en iPad gedownload.

  • donderdag 29 maart 2018 09:18

Apple Maps toont nu ook fietsdeeldiensten

De online kaartendienst Apple Maps toont vanaf 2018 locaties van fietsdeeldiensten. De toevoeging is vooral in België zichtbaar, Nederlandse locaties zullen hopelijk snel volgen. Hiermee breidt Apple de online kaartendienst nog verder uit, nadat het in 2016 al parkeerinformatie van Parkopedia had toegevoegd.

  • woensdag 28 maart 2018 15:14

Met Google pixel Launcher het design van Android P bekijken

Android P is het nieuwste mobiele besturingssysteem en de opvolger van Android 8.0 Oreo. Google zal in 2018 verschillende reviews uitrollen. Omdat dit besturingssysteem nog in de bètaversie zit, is het niet verstandig om deze al te installeren. Wil je toch het design van Android P bekijken, maak dan gebruik van Pixel Launcher.

  • woensdag 28 maart 2018 09:12

Fortnite Battle Royale speel je via iOS

De super populaire multiplayer game Fortnite Battle Royale is vanaf deze maand ook te downloaden via de App Store. Het enige ding is wel dat je een invite nodig heb om te kunnen spelen. Hier lees je alles over de game die de sprong maakt van pc, Mac, Xbox en PS4 naar mobiel.

  • woensdag 28 maart 2018 08:01

Samenvatting Apple event maart 2018: alles wat jij moet weten!

Apple heeft vandaag tijdens het ‘onderwijs-event’ diverse nieuwe producten en tech aangekondigd. We hebben ze voor je op een rijtje gezet zodat jij, na dit artikel, volledig op de hoogte bent van de laatste tech van Apple.

  • dinsdag 27 maart 2018 20:30

Refurbished iPhones onderdrukken de verkoop van goedkope toestellen

Met een klein budget kocht je enkele jaren geleden een goedkoop Android toestel. Vooral de goedkope Chinese merken hebben het lange tijd goed gedaan. Nu refurbished iPhones in opkomst zijn, zien de goedkopere merken hun verkoopcijfers teruglopen.

  • dinsdag 27 maart 2018 20:27

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1378 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.