Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Soms bespreek je zoveel gekkigheid met je vrienden dat jullie je onderling afvragen: "Waarom maken we samen geen boek? Onze chats verdienen het om vereeuwigd te worden." Goed nieuws voor alle vriendengroepen en legendarische groepschats: Whappbook komt met iets wat jij écht wil.

Met Whappbook is het mogelijk om WhatsApp-gesprekken vast te leggen. Door middel van een ebook laat het bedrijf je WhatsApp gesprekken vastleggen. Met deze mogelijkheid komt een biografie van je leven opeens wel heel erg dichtbij.

Lees ook: Wijst de nieuwe foto-app van Apple op een betere iPhone 8 camera?

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Maak van je chat een ebook

Twee jaar geleden werd dit initiatief opgericht. Het bedrijf van Nederlandse oorsprong had als doel om de dagelijkse interactie via WhatsApp vast te leggen in een fysiek (foto)boek. Onlangs werd echter de koers door twee nieuwe eigenaren omgegooid en groeide het idee van een ebook.

Door een ebook van je gesprekken te maken werd het concept ineens een stuk makkelijker om te delen. Voor slechts één euroknaak is het mogelijk een digitaalboekje te maken. Het is echter ook mogelijk om met exposure te betalen. Door een bericht van Whappbook via Facebook te delen kun je gerust de euro in je zak houden.

Lees ook: Zo stuur je foto's met filter via WhatsApp

Van WhatsApp chat naar boek: zo doe je dat

En hoe doen we dat dan? Het samenstellen van een ebook gaat gelukkig heel eenvoudig. Ga binnen WhatsApp naar je favoriete chat, die ene met legendarische quotes of lange liefdesberichten. Ga naar de contact-of groepsinformatie. Vervolgens tik je helemaal onderaan op de optie: Exporteer chat. Foto’s of geen foto’s, dat kun je bij het exporteren van de chat zelf nog bepalen. Even wachten.. Na vijf minuten krijg je een bericht: je kunt je ebook ophalen.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer