Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Verdient omalief wat meer aandacht, is je nichtje bijna jarig, geef je binnenkort een knaller van een feest of gaat je broer binnenkort trouwen? Laat Facebook en WhatsApp voor heel even achterwege en stuur een kaartje. Wat je hiervoor nodig hebt? Een desktop, laptop, tablet of iPhone/smartphone en een lading creativiteit.

Stuur een persoonlijk kaartje

Ook als je even geen inspiratie hebt kun je een mooie kaart sturen. Met een beetje hulp van Kaartje2go verstuur je binnen een handomdraai een leuke kaart. Met zowel de desktop versie als de mobiele versie van de website is het heel gemakkelijk om een persoonlijke kaart samen te stellen. Schuif en sleep de door jou zelf geschreven tekst en kies een mooi font uit. Nog even een geschikte kleur kiezen en je persoonlijk geschreven tekst is klaar om te stralen. Niet alleen woord, maar ook beeld kun je laten spreken. Het is super eenvoudig om je kaart van een persoonlijke touch te voorzien. Een kaart wordt namelijk pas echt persoonlijk met een foto. Kies een kaart en selecteer vervolgens een foto uit de afbeeldingsbibliotheek van je PC of smartphone. 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Altijd een reden voor kaartje

Of je nu gaat verhuizen, je buurvrouw haar grote teen heeft gebroken of je die goede vriend(in) wil laten weten dat je aan hem/haar denkt, voor bijna iedere gelegenheid is er wel een geschikte kaart te vinden. Er is eigenlijk altijd wel een reden om een kaart naar iemand te sturen. Ook voor de echte iPhone verslaafden onder ons die bij het sturen van een kaartje het Whatsappen niet kunnen laten, is er een geschikte kaart, namelijk de WhatsApp kaart.

Whatsappje via de post

De tekst op de voorkant van de kaart kun je helemaal zelf aanpassen. Geef die ene inside joke een plekje of zoek een grappige WhatsApp autocorrectie fail op. Wat je ook stuurt: het gaat sowieso meer impact maken dan een WhatsAppbericht of Facebook-melding;-)

Een WhatsApp kaart toch niet helemaal je ding? Geen zorgen! Kaartje2go heeft een assortiment van ruim 52.211 verschillende kaarten, en dit aantal neemt nog dagelijks toe.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer