Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt; je opslagruimte is vol. Om dan ruimte vrij te maken is het slim om af en toe al je foto’s van je iPhone te verwijderen.

iPhone foto's

De foto’s op je iPhone kunnen op een snelle manier verwijderd worden:

Via de computer

Een snelle manier om alle foto’s van je iPhone te halen is om hem aan te sluiten aan een computer. Plug hem via de USB/lightning-kabel in jouw computer. Selecteer vervolgens alle foto’s door CTRL+A of Command + A (Mac) te drukken en verplaatst de foto’s naar een gewenste plek op je computer. Sommige computers vraagt hierbij of je de foto’s op je iPhone wilt laten staan. Druk dan op ‘Nee”. Alle foto’s zijn daarna van je iPhone verwijderd.

Via de iPhone

Mocht je geen computer bij de hand hebben dan kan je het altijd nog via je iPhone doen. In iOS 9 is het mogelijk om in een keer alle foto’s te selecteren in plaats van een voor een te selecteren. Handig! Druk vervolgens op het prullenbakje en je foto’s worden naar je prullenbak verplaatst. Let op ze zijn dan nog niet definitief verwijdert. Ga vervolgens in app ‘foto’s’ naar ‘Onlangs verwijderd’ en druk op ‘verwijder’. Klaar is kees! 

Tips: Abonnementen met iPhone op prijs vergelijken / losse iPhones vergelijken

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer