Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Veel mensen weten niet dat hun oude telefoon nog geld waard is. Wanneer mensen een nieuwe telefoon kopen verdwijnt gebruikelijk hun oude telefoon in een kast of een lade, waarna deze veelal niet meer wordt gebruikt. Wat veel mensen niet weten is dat deze oude apparaten vaak nog geld waard zijn. Heb je nog een oude device, smartwatch of iPhone thuisliggen? Dan is dit zeker interessant voor jou.

Oude apparaten verkopen

Er zijn verschillende aanbieders voor het verkopen van je oude iPhones en elektronica. Zo kun je onder andere kiezen uit de bekende grote online marktplaatsen. Echter is dit niet altijd de beste keuze als je op een snelle en makkelijke manier nog geld wilt verdienen aan je oude apparaten. Je moet veel onderhandelen en ook is het niet altijd gegarandeerd dat je een betrouwbare koper vindt. Een bedrijf als Verkopen.nl biedt daarom een veilige en snelle oplossing voor mensen die toch nog wat willen verdienen aan hun oude iPhones.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Hoe kun je online je iPhone verkopen?

De website van Verkopen.nl is ingericht om het zo makkelijk mogelijk te maken om je devices te verkopen en dat merk je. Via de handige zoekbalk of via het menu kun je snel een overzicht zien van de apparaten die Verkopen.nl van je over kan kopen. Wil jij je iPhone verkopen? Dat kan al door drie stappen te doorlopen.

1) Je iPhone aanmelden en de prijs berekenen

Nadat je de juiste iPhone hebt geselecteerd krijg je een korte vragenlijst over de staat en de functionaliteiten van je oude telefoon. Het handige aan hun website is dat ze precies uitleggen waar ze naar kijken en waar je als verkoper op moet letten. Uit deze vragenlijst komt vervolgens een geschatte waarde.

Je krijgt dan vervolgens twee opties. Kies je voor de vaste prijs, dan weet je zeker dat je een bepaald bedrag op je rekening gestort krijgt, als je de vragenlijst goed hebt ingevuld. De andere optie is om te kiezen voor een variërende prijs, afhankelijk van de staat van je iPhone. Hierbij gaan ze uit van een marge, waardoor de prijs die je ontvangt voor je telefoon hoger uitvalt als deze in goede staat is.

2) iPhone versturen

Nadat je je telefoon hebt aangemeld ontvang je een barcode. Pak je telefoon veilig en goed in, en breng deze naar het dichtstbijzijnde PostNL punt.

3) Geld ontvangen

Nadat Verkopen.nl jouw telefoon of apparaat heeft ontvangen hebben zij 48 uur de tijd om deze te controleren en het geld naar je rekening over te maken. Blijkt er iets niet te kloppen aan de hand van de vragenlijst die jij hebt ingevuld? Dan bellen ze je binnen 24 uur op met een nieuw aanbod voor je telefoon.

Waarom je oude iPhone verkopen goed is

Naast dat je extra geld kan verdienen aan je oude telefoon zijn er nog meer voordelen aan het verkopen van je iPhone aan een website zoals Verkopen.nl. Deze voordelen hebben we nog kort voor je op een rijtje gezet:

Duurzaamheid: Door je oude apparaten te verkopen aan een gerenommeerde website, draag je bij aan een duurzamere toekomst en help je e-waste te verminderen.

Meerdere devices tegelijkertijd aanbieden: Verkopen.nl is wellicht uniek als het gaat om de verschillende typen elektronica die zij inkopen. Het ruime aanbod is dan wellicht ook een van de grootste voordelen van deze website. Zo is het ook mogelijk om je smartwatch of je oude spelcomputer te verkopen. Om dit proces zo makkelijk mogelijk te maken heb je de mogelijkheid om al deze apparaten in één keer aan te bieden. Dit bespaart je tijd en geld.

Hoge waarderingen: Op Trustedshops.nl heeft het bedrijf een gemiddelde beoordeling van 4,5 van de 5 sterren. Uit de reviews blijkt voornamelijk dat klanten het eenvoudige en betrouwbare proces waarderen.

De voornaamste reden om niet met een betrouwbare koper in zee te gaan is wellicht dat je zelf niet meer over de prijs kan onderhandelen. Hierdoor kan het best zijn dat je minder geld ontvangt dan je in eerste instantie had gehoopt. Dit is wellicht een afweging die je voor jezelf moet maken wanneer je besluit om je iPhone online te verkopen.

Wel goed om te weten, de prijzen van Verkopen.nl worden veelal als ‘fair’ en ‘eerlijk; beoordeeld door hun klanten, dus dit hoeft de pret zeker niet te drukken.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer