Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Zoals je al hebt kunnen lezen op onze website, wordt de iPhone SE 2 op dinsdag 27 maart aanstaande aangekondigd. Althans, dat zijn de verwachtingen nu. Met de presentatie van de iPhone SE 2 in het vooruitzicht, ontstaat ook de vraag in welke kleuren Apple dit nieuwe toestel zal uitbrengen. Ben je hier benieuwd naar? Lees dan verder... Er zijn diverse mogelijkheden…

iPhone SE 2 mogelijk in dezelfde kleuren als de gewone iPhone SE

Omdat Apple met een opvolger komt van de gewone iPhone SE lijkt het een goede kans te hebben dat de iPhone SE 2 in dezelfde kleuren beschikbaar komt als de iPhone SE, die twee jaar terug op de markt verscheen. In dat geval zou het gaan om een iPhone SE 2 zilver, spacegrijs, goud en roségoud, waarbij de zilveren kleur, en de kleur spacegrijs dan vermoedelijk het meest gewild zullen zijn. Uiteraard kan het ook dat Apple één van deze kleuren laat vallen voor de SE 2 iPhone, omdat uit verkoopcijfers blijkt dat deze kleur minder goed is verkocht (wereldwijd gezien) bij eerdere iPhone modellen.

Kijk we naar de kleuren van de 2017-iPhones, dan zien we dat de iPhone 8 en 8 Plus in de kleuren zilver, goud en spacegrijs beschikbaar zijn. Mocht Apple voor de iPhone SE 2 één of meerdere kleuren laten vallen, dan is het goed denkbaar dat de kleur roségoud niet wordt gebruikt voor deze nieuwe smartphone. De kans dat de iPhone SE 2 in ieder geval in de kleuren spacegrijs en zilver beschikbaar komt lijkt zelfs vrij groot, omdat naast de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus, ook de iPhone X in deze kleuren te krijgen is. Kennelijk zijn dit toch wel de gewilde / trendy kleuren van dit moment.

Tip: Abonnementen met iPhone SE 2 toestel - vergelijk de prijzen

iPhone SE 2 zwart en wit vermoedelijk niet opgenomen in de productielijn

Het kan uiteraard ook dat Apple een andere weg inslaat, en dat het bedrijf kiest voor de oudere, meer traditionele, en conventionele kleuren zwart en wit, maar de kans hierop lijkt ons niet heel erg groot, omdat deze kleuren na de iPhones uit de 5-serie al grotendeels zijn losgelaten. De iPhone 7 en 7 Plus (beiden sinds 2016 verkrijgbaar) waren (en zijn) nog wel te krijgen in de kleuren matzwart en gitzwart (kleuren die overigens niet veel van elkaar verschillen, zeker niet voor mensen die ook nog eens kleurenblind zijn). Maar wie weet, verrast Apple ons wel compleet, en kun je straks toch een iPhone SE 2 Wit of een iPhone SE 2 Zwart kopen (al meteen na de introductie)…! Overigens moet worden opgemerkt dat toestellen als refurbished variant vaak wel (redelijk goed) in de kleuren zwart en wit te krijgen zijn. Dat geldt op dit moment onder meer voor de refurbished iPhone SE.

De prijs voor de verschillende kleuren van het nieuwe Apple model

Als we nu kijken naar de prijzen van de gewone iPhone SE, en kijken wat het prijsverschil is tussen de kleuren onderling, dan kun je slechts de conclusie hebben dat dit erg beperkt is. Je hebt het in dat geval over een aantal euro, en niet over (vele) tientallen euro’s. Hoe de prijzen voor de verschillende kleuren van de iPhone SE en de iPhone SE 2 (nu of binnenkort) uitpakken kun je zelf bekijken via onze vergelijkers voor losse toestellen.

Vergelijk zelf: losse iPhone SE 2 toestellen op prijs vergelijken

Vergelijk zelf: losse iPhone SE toestellen op prijs vergelijken

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer