Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Met de nieuwste iPhone is het zoeken naar de beste aanbieding. T-Mobile en Vodafone bieden uitstekende kortingen, maar het kan altijd nog gekker. Het bedrijf AT&T, dat zowel telefoons, tv’s als internetproducten levert, heeft nu wel een heel unieke actie bedacht. Wie een iPhone X koopt, krijgt het tweede toestel ter waarde van maximaal $1000 gratis. Lijkt dit te mooi om waar te zijn?

De kleine lettertjes

Deze actie wordt niet zomaar aangeboden, Het gaat hier om een aankoop volgens het Next afbetalingsplan van AT&T. Hierbij worden betalingen over 24 of 30 maanden verdeeld. Het gaat hier dus eigenlijk om een verkapte lening, met bijbehorende kosten. Ook betreft dit een tijdelijke aanbieding. Daarnaast komen kopers voor belastingen en activeringskosten te staan. Wel iets om goed over na te denken. Vergeet ook de rente niet en maak een totale opsomming van alle kosten. Dan kom je al snel tot de conclusie of die 2e telefoon wel écht helemaal gratis is.

Wil je via deze actie een tweede toestel dat meer dan $1000 kost? Het verschil moet je bijbetalen, dat lijkt niet meer dan logisch.

Bekijk ook: iPhone X - losse toestellen vergelijken

Bekijk ook: iPhone X abonnementen

iPhone X aanbieding uit Nederland

Wie gebruik wil maken van deze actie moet dan wel rekening mee houden dat dit alleen bij het bedrijf AT&T loopt. Deze zijn gevestigd in het buiteland: er is geen Nederlandse vestiging. Het lijkt ons niet zo verstandig om een lening vanuit het buitenland af te sluiten.

Is een dergelijke actie ook vindbaar in Nederland? Helaas zijn wij zo’n mooie actie hier nog niet tegengekomen. Er moet wel gezegd worden dat Nederlanders over het algemeen geen smartphone op afbetaling kopen. Gebeurt dit wel, dan is dit vaak tegen voor ons Nederlanders gunstige voorwaarden.

Wie op zoek is naar een nieuwe iPhone en zijn abonnement gelijk wil aanpassen, kan ook eens kijken voor een abonnement met iPhone. Je betaalt maandelijks je abonnement en ontvangt ook nog eens de nieuwste iPhone naar keuze. Vaak mag je kiezen tussen het nieuwste of een ouder model, dit laatste scheelt ook weer in de maandkosten. Op de eindstreep heb je het toestel zelf betaald, maar dat merk je amper dankzij de maandelijkse lage kosten.

 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer