Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Zorgverzekeringen vergelijken kan een flinke premiebesparing opleveren. Daarnaast is het handig om te bekijken of aanvullende verzekeringen beter aansluiten op jouw zorgwensen. Een speciale zorg-app helpt bij het uitkiezen van een andere zorgverzekeraar. Het kan echter veel makkelijker en overzichtelijker: rechtstreeks vanaf je iPhone of ieder ander apparaat.

De iPhone app Zorgverzekering Wijzer

In 2014 introduceerde Zorgverzekering Wijzer de speciale vergelijkingsapp, zo meldde de website van iCulture. Deze applicatie moest mensen helpen met het uitkiezen van een nieuwe zorgverzekering. De precieze reden is onduidelijk, maar de Zorgverzekering Wijzer app bestaat niet meer. Het succes was toch minder groot dan gedacht. Dit blijkt  uit het feit dat ook andere zorgverzekering vergelijkingssites geen app hebben ontwikkeld.

Online zorgverzekering vergelijken

De premie van de zorgverzekering gaat bijna elk jaar omhoog. Zorgverzekeraars bepalen zelf de hoogte van de premie. Dit kan tot grote onderlinge verschillen leiden, terwijl de vergoeding vanuit de basisverzekering overal gelijk is. Er is wél verschil in het soort verzekering en eventuele vrije artsenkeuze.

Nu er geen vergelijkingsapp beschikbaar is, moeten we uitwijken naar een betrouwbare website. We kwamen uit bij de zorgvergelijker van Vergelijk De Zorgverzekeringen.nl, een volwaardig online alternatief om zorgverzekeringen te vergelijken. Deze werkt op een iPhone, Android toestel, tablet en desktop pc. Hiermee is de zorgvergelijker vanaf ieder apparaat bereikbaar.

Vergelijk De Zorgverzekeringen.nl vergelijkt één op één. Het is belangrijk om de huidige aanbieder door te geven en een zorgkeuze te maken. De website vraagt aanvullende gegevens zoals geboortedatum, het gewenste eigen risico en eventueel aanvullende vergoedingen. Je ontvangt direct een mooi overzicht van verschillende zorgverzekeraars, de prijs-kwaliteitverhouding en de premie per maand of per jaar. Onder ‘details’ vind je meer informatie over de premie-opbouw, vergoedingen en extra informatie.

Alle zorgverzekeraars op een rij

Op zoek naar de goedkoopste zorgverzekeraar? Het is belangrijk om niet alleen de bekende maar ook de minder bekende of kleine zorgverzekeraars mee te nemen. Naast CZ, Delta Lloyd en Nationale Nederlanden maak je kennis met zorgverzekeraars zoals PNOzorg en Besure. Voor studenten is er de goedkope studenten zorgverzekering of speciale zorgpolis met aantrekkelijke korting. Vergelijk De Zorgverzekeringen.nl houdt rekening met verschillende situaties en zorg wensen. Hierdoor is het mogelijk om de beste vergelijking te maken. Via de website wordt je direct doorgeleid naar de zorgverzekeraar zelf. Dit betekent een vrije keuze en rechtstreeks contact met de verzekeraar.

Tip: Heb je geen betalingsachterstand, dan wordt je voor de basisverzekering altijd geaccepteerd. Hierbij mag de zorgverzekeraar geen rekening houden met je gezondheidstoestand. Acceptatieregels zijn wel van toepassing bij het afsluiten of oversluiten van een aanvullende verzekering.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer