Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Heb je de nieuwste iPhone maar nog geen telefoonabonnement? Een Sim Only abonnement is flexibel en voordelig. Ga niet voor de eerste de beste provider. Uit ons onderzoek blijkt dat kleinere providers een stuk goedkoper zijn. Dit kan je tijdens een tweejarige contractduur al snel €240 schelen.

Bekende goedkope providers zijn Youfone, Ben en Simpel. Ook Robin Mobile, Lebara en Simyo behoren hiertoe. Daarnaast zijn er nog een aantal kleinere en goedkope providers. Deze bieden allen Sim Only abonnementen aan.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Verschil van €10 per maand of meer

Wist je dat het prijsverschil tussen grote en kleine providers maandelijks wel €10 of meer kan bedragen? Hierbij gaan we uit van exact dezelfde Sim Only abonnementen met evenveel belminuten en data. Ben je geneigd om voor één van de grotere en bekende providers te kiezen, omdat het zo vertrouwd aanvoelt? Helemaal niet nodig! Veel kleinere providers zijn onderdeel of een dochterbedrijf van een van de grotere. Iets dat veel mensen niet weten, maar jij nu wel.

Waarom kleinere providers goedkoper zijn

Waarom zou je een Sim Only abonnement bij een kleinere provider kiezen? Er zijn in Nederland 4 providers met een eigen netwerk. Dit zijn KPN, T-Mobile en Vodafone. Tele2 heeft zijn eigen 4G netwerk, maar maakt voor de andere diensten gebruik van het T-Mobile netwerk.

Doordat kleinere providers het netwerk van grote collega’s huren, hebben ze hier geen onderhoud aan. Ook besteden de goedkopere providers minder aandacht aan de klantenservice. Al deze dingen zorgen ervoor dat ze hun tarieven een stuk lager kunnen houden.

Beste Sim Only abonnement voor iPhone

Heb je een van de nieuwere iPhone modellen aangeschaft? Zorg dan dat je een Sim Only abonnement met minimaal 4G dekking neemt. Nog beter is 4G+ of 5G (vanaf 2020). Via deze mobiele netwerken werkt jouw iPhone het snelst. Tip: wil je gebruik mken van het 5G netwerk, zorg dat dan jouw toestel dit ook ondersteunt. Dit ontdek je eenvoudig via de smartphonefabrikant of verkoper/ provider.

Het beste abonnement heeft een ruime tot onbeperkte databundel en voldoende belminuten. Hiermee voldoet het aan jouw wensen en smartphonegebruik. Nog belangrijker is de prijs: hier valt veel op te besparen. Begin je zoektocht met het vergelijken van Sim Only abonnementen. Bekijk hoeveel belminuten en data je nodig hebt en vergelijk verschillende providers met elkaar. Gelukt? Dan kun je nu het abonnement afsluiten. Een nieuwe smartphone uitkiezen is niet nodig, want die heb je al (of koop je er los bij).

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer