Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Wil je altijd de beste restaurants bij de hand hebben, ook als je op stap bent? Kies dan voor een van deze 4 geweldige restaurant apps! Dit zijn de beste apps op dit gebied die er op dit moment zijn voor de iPhone. Een restaurant app is erg handig als je in een onbekende stad bent, en snel het leukste, beste, of goedkoopste restaurantje wilt bezoeken dat er in de buurt te vinden is. Heb je geen restaurant app op je telefoon, dan kan dat nog behoorlijk lastig zijn, maar met deze geweldige apps is zoeken naar de juiste plek waar je een vorkje wilt prikken of een drankje wilt doen nu heel goed mogelijk! Oke, nu in de Corona tijd kan dat misschien niet, maar vroeger of later zal de Corona gekte weer voorbij zijn. En juist dan biedt een app als deze je goede uitkomst!

Yelp

Yelp is misschien wel een van de meest bekende restaurant platforms. Yelp bestaat al heel wat jaren, en het grote voordeel is dan ook de vele recensies die er over restaurants zijn te vinden. Zelfs in de kleinere plaatsen zijn de meeste restaurants goed te vinden, en genoeg beoordeeld om zelf een idee te krijgen waar je wel en niet binnen zou willen stappen. Yelp werkt met een sterrensysteem. Een restaurant kan maximaal 5 sterren krijgen. En verder kun je ook selecteren op bezorgrestaurants en afhaaltoko’s. Selecteren op soort restaurant is ook prima mogelijk, zodat je meteen het juiste aanbod krijgt te zien van restaurants die een bepaald soort voedsel aanbieden, bijvoorbeeld Italiaans of Chinees. Ideaal!

> Bekijk de website van Yelp

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

TripAdvisor

Ook dit is een zeer bekend platform, en ook dit initiatief heeft een goede app ontwikkeld om mensen te plezieren die onderweg (of thuis) zijn en willen weten waar de leukste, gezelligste en meest bijzondere eetgelegenheden zitten door heel Nederland. Met TripAdvisor kun je in de eerste plaats goede hotels en vakantiewoningen zoeken en vinden, maar er zijn ook veel restaurants in de database van deze partij opgenomen. We vinden hier voor restaurants weliswaar minder recensies dan bij Yelp, maar onder de beoordelingen vinden we wel hele uitgebreide beoordelingen! Dat is zeker wat waard om de juiste keuze te maken qua restaurant. En ook bij deze app kun je op keuken selecteren. Wil je lekker Indonesisch eten? Dan hoef je alleen maar op daarop te klikken, en je krijgt uitsluitend aanbod van Indonesische restaurants gepresenteerd.

> Bekijk de website van TripAdvisor

Eet.nu

De app van Eet.nu is onlangs vernieuwd, en daardoor nog beter dan voorheen. Uiteraard heeft Eet.nu ook een gewone website, maar de app is toch wel erg handig, en maakt het mogelijk om zeer snel het juiste restaurant te zoeken. De beoordelingen van de restaurants loopt ook hier via een sterrensysteem, maar er wordt tegelijkertijd ook een gemiddeld cijfer gegeven voor een restaurant, op basis van alle beoordelingen die zijn gedaan door mensen. Bij elk restaurant dat in de database is opgenomen is ook aangegeven of bezorgen en afhalen mogelijk is. Gedurende de Corona tijd wel zo handig! Qua soort keuken en restaurants kun je kiezen uit zeer veel soorten: wok, tapas, Italiaans, Chinees, Japans, vegetarisch, hamburger, barbecue, pannenkoeken, lunchroom, vis, en nog veel meer. Waar heb jij op dit moment zin in? Het goede van deze app is ook dat je kunt zoeken en selecteren op nog heel veel andere zaken. Openingstijden, toegankelijk, kindvriendelijk, de soort betaalmogelijkheden die er worden gehanteerd, en ga zo maar door. Met de Eet.nu app vind je zeker het beste restaurant, dat volledig voldoet aan jouw wensen en/of eisen.

> Bekijk de website van Eet.nu

TheFork (voorheen IENS)

IENS is een heel bekend platform voor het zoeken van het juiste restaurant bij jou in de buurt. Misschien dat je IENS al kende. Tegenwoordig het IENS TheFork, want het is recent van naam gewijzigd. Je kunt via de app van de TheFork zeer gemakkelijk een plekje reserveren bij een door jou gekozen restaurant. Met meer dan 1 miljoen gegeven recensies mag je erop vertrouwen dat je ook via deze app de juiste keuze kunt maken als je ergens wilt gaan eten waar je nog nooit eerder hebt gegeten. De restaurants zijn prima te vergelijken met elkaar, onder andere op soort eten, op sfeer, en op service. Het grote voordeel van deze app is dat een account niet nodig is, hoewel je zonder account wel flinke voordelen en kortingen mis kunt lopen. Misschien toch een reden om dat wel te doen, nadat je deze app op je telefoon hebt gezet. Helaas kun je op dit moment alleen nog maar selecteren op postcode, waarna je restaurants krijgt te zien die bij jou in de buurt zitten. Op keuken kun je nog niet selecteren, maar we vermoeden dat dit binnenkort wel het geval gaat worden. TheFork kan uiteraard niet achterblijven op de 3 andere grote namen die we hiervoor in dit artikel hebben genoemd.

> Bekijk de website van TheFork

Niet uiteten, maar lekker thuis eten? Mogelijkheden genoeg!

Twijfel je nog tussen uiteten gaan, en thuis een feestje bouwen en de maaltijden laten verzorgen? Een restaurant is natuurlijk erg leuk, maar thuis eten kan net zo leuk zijn. Zelf koken is niet nodig, je hebt immers de mogelijkheid om maaltijden te laten bezorgen. Ook daarvoor bieden de hiervoor genoemde restaurant apps een goede uitkomst. Vind je dit niets, maar wil je toch thuis eten en je maaltijden geregeld hebben, en deze zo klaar hebben staan voor je gasten, bijvoorbeeld met een lopend buffet? Dan is catering een goede uitkomst. De prijs per maaltijd ligt doorgaans hoger dan bij een bezorgmaaltijd, maar de kwaliteit van het eten is dan ook meestal beter of veel beter. Maar het kan natuurlijk altijd nog beter, catering met een of meerdere bediendes… In dat geval heb je helemaal nergens omkijken meer naar. Een partij die je kan helpen met bediendes voor een feestje is Gallant & More. Voor je bruiloft, je verjaardag, voor een BBQ, voor een borrel, voor een afstudeerfeest, voor een vrijgezellenfeest, tuinfeest of housewarming; voor elke gelegenheid bieden zij zelfstandig werkende bediendes. Ideaal als je niet alleen een feestje wilt geven waarbij je de maaltijden voor je gasten verzorgt, maar als je ook zelf lekker wilt ontspannen, en niet de voeten onder je lijf vandaan wilt rennen!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer