Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

In dit artikel lees je informatie over (het aanbod van) Partly, een speler op de markt voor refurbished smartphones. Ben je op zoek naar een refurbished iPhone of juist naar een Samsung smartphone in refurbished staat? Lees dan verder… Ben je op zoek naar onderdelen voor je smartphone, gereedschap, accessoires of (bescherm)hoesjes? Ook dan is het interessant om dit artikel even door te lezen en te weten te komen wat Partly voor jou kan betekenen!

Soorten refurbished smartphones en de prijzen

Als je op zoek bent naar een refurbished smartphone, dan heb je de keuze uit een refurbished iPhone of een refurbished Samsung toestel. Voor andere smartphone merken zijn er nauwelijks tot geen refurbished exemplaren te krijgen. Als je kiest voor een iPhone dan kun je kiezen voor een iPhone uit de 5, 6, 7, 8, X en SE series. De verschillen zijn uiteraard gelegen in de prijs, de capaciteiten en de mogelijkheden van een toestel, maar ook in hoe nieuw het model is. De iPhone 5, 5C en 5S zijn bijvoorbeeld iPhone modellen van een aantal jaren geleden (2012 en 2013), terwijl de iPhones uit de 8 en X series van 2016 zijn.

De refurbished iPhone 7 heeft op dit moment een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Al vanaf 299 euro heb je bij Partly een 32GB model (peildatum begin februari 2019). De verwachting is echter dat de prijs voor deze refurbished iPhone in de loop van het jaar nog wat verder zal dalen.

Ga je toch voor een refurbished Samsung smartphone dan is de keuze op dit moment uit een Samsung S6, S6 Edge, S7, S7 Edge, S8 en S8 Plus. Vermoedelijk zullen de S9 en S9 Plus snel volgen in het aanbod van refurbished Samsung telefoons.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Onderdelen en gereedschap

Veel marktpartijen richten zich alleen op het aanbieden van refurbished smartphones, of juist alleen op het aanbieden van onderdelen en gereedschap voor smartphones, maar dit is in het geval van Partly anders. Partly biedt het allemaal aan! Dus niet alleen voor refurbished smartphones kun je bij hen terecht, maar ook voor onderdelen en gereedschap. Denk hierbij aan batterijen, luidsprekers, lijmstickers, schermen, en reparatiesetjes, en heel veel meer om je smartphone te repareren en/of om deze weer in de juiste staat te brengen. Om te zien wat er allemaal voorradig is raden we je aan de onderdelen sectie van de website van Partly te bekijken. Er zijn onderdelen voor alle soorten iPhones, iPads, maar ook voor vele soorten Samsung smartphones. Hetzelfde geldt voor gereedschap.

Hoesjes en accessoires

Beschermhoesjes kun je ook krijgen bij Partly, althans voor iPhone toestellen, en dan wel voor de meeste modellen, onder andere voor de modellen van de 5, 6, 7 en 8 series. En ook op het gebied van accessoires (waar natuurlijk veel onder valt) is er genoeg te krijgen. Denk onder meer aan opladers, autoladers, headsets, speakers, powerbanks, adapters, kabels, speakers, en allerlei leuke en nuttige gadgets. Partly heeft zowel accessoires in het assortiment voor iPhones als voor Samsung toestellen.

Klik hier om de website van Partly direct te bezoeken.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer