Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op iPhone.nl schrijven we zo nu en dan artikelen over accessoires voor de iPhone. Zo hebben we al vaker geschreven over hoesjes voor de iPhone, maar wist je dat er in principe hoesjes zijn voor alle smartphone merken, en niet alleen voor de iPhone? Het aanbod van iPhone hoesjes is weliswaar groot, maar het aanbod van hoesjes voor de andere telefoonmerken is minstens even groot, zo niet zelfs groter.

Hoesjes voor de nieuwste iPhones

Op het moment van schrijven van dit artikel zijn de hoesjes voor de nieuwste iPhones –de iPhone 8, de iPhone 8 Plus en de iPhone X- nog niet zo goed verkrijgbaar. Dat is ook logisch, omdat deze iPhones nog niet zo lang geleden zijn gepresenteerd, namelijk op 12 september, tijdens een Apple Event. Pas dan zijn de afmetingen van de nieuwe toestellen bekend, en zal er specifiek op geproduceerd gaan worden door producenten, die daar even de tijd voor nodig hebben.

Hoesjes-Outlet.nl is een voorbeeld van een grote aanbieder op de NL/BE markt op het gebied van hoesjes voor iPhones en andere smartphones. Het aanbod is niet alleen zéér groot te noemen, maar ook leuk en goed gevarieerd, de moeite waard om even te bekijken dus. Op dit moment kun je bij hen bijvoorbeeld Apple iPhone 7 hoesjes kopen, en uiteraard ook beschermhoesjes voor de iPhone 7 Plus en voor iPhones van eerdere generaties (zoals de iPhone SE, 6S, 5, 5S en 5C). Voor de iPhone 8, 8 Plus en iPhone X hoesjes moet je nog even geduld hebben… De iPhone 8 en 8 Plus hoesjes zijn waarschijnlijk in de loop van deze maand verkrijgbaar, en de iPhone X hoesjes volgende maand (in november, nadat dit toestel daadwerkelijk in de winkels ligt) ook.

Voor veel mensen is het interessant om het aanbod van hoesjes voor de nieuwste iPhones goed in de gaten te houden. Er zijn tenslotte veel mensen die onlangs een iPhone 8 of 8 Plus hebben gekocht, maar die hun telefoon nog niet hebben (kunnen) voorzien van een hoesje, ter bescherming. Doe dit dan alsnog is onze tip! De iPhone prijzen zijn immers hoger dan ooit, dus is beschermen ook een grotere noodzaak dan ooit tevoren!

Beschermhoesjes voor de nieuwste smartphones van andere telefoonmerken en prijsverhoudingen

Ook voor andere populaire smartphone merken zijn er hoesjes beschikbaar. Bijvoorbeeld voor Apple’s grootste concurrent (je raadt het al…) Samsung. De nieuwste hoesjes voor dit telefoonmerk zijn bijvoorbeeld de ‘Samsung Galaxy S8 hoesjes’ en de ‘Samsung Galaxy S8 Plus hoesjes’, en voor het telefoonmerk Huawei zijn dit de ‘Huawei P10’, ‘Huawei P10 Lite’ en ‘Huawei P10 Plus’ hoesjes. Opvallend is dat als je de hoesjes bij Hoesjes Outlet vergelijkt, dat je dan ziet dat de hoesjes van de hiervoor genoemde telefoonmerken onderling nog niet eens zoveel in prijs verschillen. Het gros van de hoesjes heeft overigens een lage prijs, die ligt tussen de 10 en de 20 euro. De prijs kan dus eigenlijk nooit de reden zijn om geen hoesje te hebben. Als je een iPhone hebt (een relatief duur toestel), dan is een hoesje ook nog eens relatief goedkoop ten opzichte van je toestel.

Nog veel meer accessoires voor je smartphone

Naast beschermhoesjes zijn er tegenwoordig heel veel soorten accessoires te krijgen voor je iPhone / smartphone. Met de jaren wordt het aanbod steeds groter. Fabrikanten verzinnen werkelijk van alles om gebruikers van alle gemakken te voorzien, en om extra’s te verkopen aan smartphone gebruikers. Je wist waarschijnlijk al dat er zowel kabels, powerbanks, houders als opladers zijn, maar wist je bijvoorbeeld ook dat je voor je smartphone draagbare speakers en sportarmbanden kunt krijgen? En daarnaast heb je dan bijvoorbeeld ook nog VR-brillen, zogenaamde ‘Selfie stokken’ en anti-stofplugjes (om de poorten van je smartphone stofvrij te houden)…

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer