Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone 5s – 16GB, 32GB, 64GB – prijzen, uitleg en informatie

iphone 5s

De iPhone 5s is de opvolger van de iPhone 5 en werd geïntroduceerd in Nederland en België op in oktober 2013, niet lang na de introductie van de 5c. In andere landen, waaronder de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, Japan en Hong Kong was de 5S een maand eerder al beschikbaar.

Verschillen tussen de iPhone 5s en de 5

Een aantal opvallende verbeteringen/veranderingen van de iPhone 5S ten opzichte van de gewone 5 zijn:

 • Een iets sterkere batterij voor een langere gebruiksduur (bellen, internet, stand-by tijd)
 • In andere kleuren beschikbaar, niet meer in de traditionele / klassieke kleuren zwart en wit, maar juist in trendy/moderne kleurstellingen: spacegrijs, zilver en goud
 • Een betere camera met een dubbele flitser voor meer natuurlijke kleuren
 • De camera kan in slow-motion filmen
 • Apple A7-chip & M7-chip
 • Touch ID

iPhone 5s met abonnement – de beste en goedkoopste aanbiedingen

Momenteel bieden we je de onderstaande aanbiedingen voor een iPhone 5s met abonnement. Bekijk nu de goedkoopste aanbiedingen. Noot: op dit moment is de iPhone 5S met abonnement niet beschikbaar dus tonen we je andere deals, en wel de populairste smartphone aanbiedingen die er op dit moment zijn.

Kleuren van de iPhone 5s

De Apple iPhone 5s kun je kopen in 3 kleuren, spacegrijs, goud en zilver. De tijd dat Apple iPhones enkel in zwart en wit op de markt brengt lijkt sinds de komst van de 5c en de 5s smartphone versies vergoed voorbij. Geniet nu van (één van) deze 3 nieuwe kleuren van de iPhone 5s!

De opslagcapaciteit

De opslagcapaciteit van de iPhone 5s bedraagt 16GB, 32GB of 64 GB (geheugen is niet uit te breiden in tegenstelling tot bijvoorbeeld Samsung toestellen van de nieuwere generaties, die wel een uitbreidbaar geheugen hebben). Wil je een iPhone met 128GB opslag/geheugen, of heb je nu al het vermoeden dat je in de toekomst meer geheugen nodig hebt? Dan kun je beter gelijk kiezen voor de iPhone 6S of de iPhone 6S Plus.

De belangrijkste eigenschappen/specificaties van deze telefoon

De belangrijkste eigenschappen van deze leuke Apple telefoon hebben we hieronder nog even voor je samengevat.

 • In 3 moderne kleuren verkrijgbaar
 • 16GB, 32GB of 64GB opslagcapaciteit
 • Touch ID, inloggen op je toestel met je vingerafdruk!
 • Diverse andere kleine verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, de gewone 5
 • Niet meer de nieuwste Apple smartphone, maar evengoed een prima keuze voor meer dan comfortabel gebruik.
 • Een lage prijs, in de eerste helft van 2018 kon je een nieuw toestel kopen voor rond de 300 euro en een refurbished toestelvariant al voor rond de 150 euro

Bekijk alle specificaties van de iPhone 5s

Prijs van een iPhone 5s zonder abonnement (los toestel) en met abonnement

De prijs van een iPhone 5s, die nog wel gewoon te koop is, als los toestel, zonder abonnement, ligt momenteel iets boven de 300 euro (1e helft van 2018). Dit voor een nieuw, los toestel. De prijzen van de iPhone 5s zijn dalende door de komst van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus, en de modellen van de generaties die in de jaren daarna zijn verschenen. Inmiddels heeft Apple namelijk al flink wat keren nieuwere generaties van de iPhone op de markt gebracht. De eenmalige kosten (bij het afsluiten) voor een 5S toestel in combinatie met een abonnement kunnen uiteraard lager liggen. Het is met een toestelbundel (die veel providers aanbieden) zelfs mogelijk om een telefoonabonnement af te sluiten zonder eenmalige kosten voor je nieuwe iPhone 5s! Je betaalt dan alleen wel een maandbedrag (je smartphone is uiteraard niet gratis of goedkoper, dit staat los van de hoogte van het bedrag dat je bij aanvang betaalt voor je toestel). 

De iPhone 5S smartphone is anno 2018 overigens niet of nauwelijks meer te krijgen in nieuwe staat (vermoedelijk stopt het aanbod van nieuwe toestellen rond de zomer van dit jaar), maar in refurbished staat is de 5S nog wel heel goed verkrijgbaar. Hieronder zie je de 3 tot 5 beste refurbished iPhone 5S deals van dit moment, voor meer prijzen en meer deals van andere webwinkels klik je op de meer resultaten button.

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2000

Kleur

Wil je weten wat een 5s nu kost?

Losse iPhone 5s kopen - zonder abonnement – de beste en goedkoopste aanbiedingen

Een losse 5S kopen, zonder abonnement? Bij de diverse aanbieders kun je terecht voor een los 5S toestel, zonder dat je er een abonnement bij hoeft af te sluiten. Klik op de onderstaande link om naar de aanbieders van losse iPhone 5S toestellen te gaan.

iPhone 5s losse toestellen zonder abonnement – aanbieders bekijken

iPhone 5s - bestellen