Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Bijna alle iPhone gebruikers en iPhone liefhebbers hebben een abonnement. Toch is er een klein percentage  dat een prepaid kaart heeft. Wanneer is prepaid nou echt interessant voor jou als iPhone gebruiker?

Om kort en krachtig antwoord te geven op deze vraag: wanneer je weinig belt, overal toegang hebt tot WiFi punten en geen waarde hecht aan snel internet.

De meeste mensen die een iPhone gebruiken zijn personen die van een stukje luxe en een stukje stabiliteit houden. Daarbij hoort natuurlijk ook snelheid. Het nadeel van een prepaid simkaart met prepaid internet, is dat er bijna geen providers zijn die een 4G internet connectie aanbieden. Wanneer je een iPhone 5 of hoger bezit, kun je natuurlijk gebruik maken van de snellere 4G verbinding bij een abonnement. Erg zonde wanneer je dus in je telefoon wel de mogelijkheid hebt tot 4G maar door je simkaart en provider hier geen gebruik van kunt maken.

Daarnaast is het bellen en sms’en met een prepaid simkaart net even wat duurder dan bellen en sms- en met een abonnement. Het is tegenwoordig dus al snel interessant om een laag geprijsd abonnement af te sluiten. Echter kunnen er daarnaast natuurlijk ook andere redenen zijn voor een prepaid aansluiting, zoals bijvoorbeeld: BKR registratie, het niet willen hebben van een contract, minderjarig zijn of juist als je een senior persoon bent (opa of oma) die beter geen abonnement kan gebruiken. Bekijk dus wel goed welke oplossing het beste is in je persoonlijke situatie voor de keuze tussen een abonnement of wellicht een prepaid iPhone.

Voor meer informatie over prepaid mogelijkheden, tarieven, prepaid internet etc. kun je onder andere terecht op PrepaidSimkaart.net. PrepaidSimkaart.net is het grootste prepaid portaal van Nederland en is een onafhankelijke vergelijkingssite met ook daarbij een eigen webshop gedeelte. Het is dus een vergelijkingswebsite en webshop in één waardoor alle adviezen en tips objectief worden gecommuniceerd. Tevens nog een leuk gegeven: er worden ook enkele iPhone kabels en accessoires verkocht via de webshop.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer