Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Er is weer een nieuwe iPhone, de iPhone 11. Maar naast het nieuwe model is er nu ook de iPhone 11 Pro. Wat is het verschil nu precies met de normale iPhone 11 en is het echt nodig om te kiezen voor de Pro. Je leest hier precies wat de kenmerken zijn van de iPhone 11 Pro zodat jij zelf de keuze kunt maken tussen de normale en de Pro variant.

Scherm

De iPhone komt eigenlijk altijd wel in verschillende formaten als we het hebben over het scherm. De iPhone 11 Pro komt ook in twee varianten. De een kiest liever voor een iets kleiner scherm van 5,8 inch en de ander heeft liever een heel groot scherm van 6,5 inch. Dit is dan ook een verschil met de normale iPhone 11. De normale iPhone heeft namelijk een scherm van 6,1 inch. Een tussenmaatje dus als we het vergelijken met de iPhone 11 Pro. Naast de grote van het scherm zit er ook verschil in de kwaliteit van het scherm. De iPhone 11 heeft namelijk een LCD scherm. Dit is eigenlijk de standaard optie die vaak gebruikt wordt bij een iPhone. Natuurlijk is ook dit scherm van goede kwaliteit maar bij de iPhone 11 Pro hebben ze de kwaliteit toch iets hoger gelegd. De iPhone 11 Pro heeft een OLED scherm. Dit zorgt ervoor dat de kleuren realistischer zijn. Ook is het scherm iets feller, dit zorgt er bijvoorbeeld weer voor dat je alles een stuk beter ziet in de zon.

De accu

De iPhone 11 beschikt al over een accu van goede kwaliteit maar bij de iPhone 11 Pro is de accu nog beter. De accu van de iPhone 11 Pro Max, de grotere variant overtreft zelfs de normale iPhone 11 Pro. Het gaat natuurlijk niet om hele grote verschillen maar wanneer je de accuduur van je iPhone erg belangrijk vind is het zeker de moeite waard om te kiezen voor de iPhone 11 Pro. Om een indicatie te geven kijken we even naar hoelang de iPhones kunnen bellen wanneer ze volledig zijn opgeladen. De normale iPhone 11 houdt dit 26 uur vol, de iPhone 11 Pro een uurtje langer, namelijk 27 uur. De iPhone 11 Pro Max overtreft beide modellen en kan maximaal 31 uur bellen.

De camera

De camera van de iPhone 11 is een opvallend kenmerk van de telefoon. De telefoon heeft namelijk 2 camera’s. Als we kijken naar de iPhone 11 Pro zien we dat ze hier nog een stapje verder in zijn gegaan. De iPhone 11 heeft namelijk een groothoeklens en een ultragroothoeklens. Bij de iPhone 11 pro hebben ze hier nog een extra lens aan toegevoegd. De zoomlens. Nog betere foto’s dus met de iPhone 11 Pro.

Er zijn dus een aantal belangrijke kenmerken die de iPhone 11 Pro een stukje beter maken dan de normale iPhone 11. Wanneer je een nog betere accu, een extra camera of een verbeterd scherm wilt is het slim om te kiezen voor de iPhone 11 Pro of de grote variant, de iPhone 11 Pro Max.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer