Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Benieuwd naar de belangrijkste specificaties van de iPhone 11? In dit artikel hebben we een opsomming gemaakt van de kenmerken en eigenschappen van de nieuwste 2019-iPhone, de iPhone 11. Zo kun je zien op welke vlakken de nieuwste Apple smartphone beter is dan de iPhones van vorig jaar, en wat de iPhone 11 jou te bieden heeft.

De belangrijkste specificaties van de iPhone 11 op een rij

De kleuren:

De iPhone 11 is beschikbaar in zes kleuren. Voorheen koos Apple vaak voor de kleuren spacegrijs, zilver en goud (de iPhone 11 Pro en 11 Pro Max zijn ook weer in deze kleuren te krijgen), maar voor de iPhone 11 heeft Apple gekozen voor de kleuren wit, zwart, groen, rood, blauw en geel. Daarmee doet Apple recht aan de vraag in de markt naar smartphones in allerlei kleuren.

De opslagcapaciteit:

Voor de opslagcapaciteit van de nieuwste 11-iPhone kan worden gekozen uit 64GB, 128GB en 256GB. Voor de meeste mensen is dit (ruim) voldoende tot meer dan genoeg, om alle foto’s en video’s op te slaan.

Camerafuncties:

In tegenstelling tot de iPhone Xr van 2018 heeft de iPhone 11 twee camera’s op de achterkant. Hierdoor is het mogelijk om betere foto’s en video’s te maken, dus van een betere kwaliteit, en met meer diepte. De camera aan de voorkant van deze smartphone is ook verbeterd ten opzichte van vorig jaar. De selfiecamera heeft 12 megapixels, in plaats van 7 megapixels, zoals bij de XR nog het geval was.

Schermsoort:

De iPhone 11 komt met een LCD scherm, een goedkopere variant ten opzichte van het OLED scherm. De 11 Pro en 11 Pro Max hebben wel een OLED scherm. Dat een LCD scherm goedkoper is dan een OLED scherm (wat ook tot uiting komt in de prijs van het toestel) wil niet zeggen dat het niet goed is. Een OLED scherm geeft alleen wel een beter beeld dan een LCD scherm.

Beter glas:

De iPhones van 2019, de 11, 11 Pro en 11 Pro Max hebben het beste glas ooit. Hierdoor neemt de kans op beschadigingen af. Dit wil echter niet zeggen dat je nieuwe iPhone geen schade kan oplopen, dit kan namelijk wel degelijk! Het blijft om die reden raadzaam om een hoesje bij je telefoon te kopen. Het bedrag dat je voor een hoesje neerlegt is bovendien maar een fractie van het aankoopbedrag van de iPhone 11 (zo’n 1 tot 5%)!

Soort chip:

Ieder jaar rust Apple de nieuwe smartphones weer met een nog betere chip uit. Dit jaar is het de A13 chip die in de nieuwe iPhone 11 is ingebracht. Deze chip is sneller dan ooit, waardoor je sneller kunt werken met je iPhone en complexe taken minder tijd kosten.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Een beschermhoesje voor je iPhone 11

Wil je voorkomen dat je nieuwe iPhone 11 schade oploopt, door vallen, stoten en/of water? Kijk dan eens bij de iPhone 11 hoesjes van iPhone-cases.nl. Het goedkoopste hoesje voor de nieuwste iPhone 11 is al te krijgen voor minder dan 10 euro! Daarnaast zijn er vele soorten hoesjes, zoals leren hoesjes, transparante hoesjes, carbon hoesjes, card cases, eco hoesjes, dunne hoesjes en schokbestendige TPU hoesjes. Daarnaast zijn er beschermhoesjes in vele kleuren beschikbaar voor de nieuwste iPhone 11, maar ook voor de andere 2019-iPhones, de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer