Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De gratis te downloaden Festival-app ‘Bash’ is gelanceerd in augustus 2015 en staat na vier maanden al in de top 10 van gratis Lifestyle-apps. Een nieuwe hype?

Met de gratis Bash app maken gebruikers via het spel ‘Spin the Bottle’ kans op kaarten voor bekende evenementen en festivals in Nederland. Door de gigantische populariteit en groei van de app wordt er gekeken om in 2016 al uit te breiden naar meerdere landen binnen Europa.

“Nederland is slechts het begin”

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Hoe werkt het?

De festival app Bash is te downloaden op iPhone of Android. Via e-mail of Facebook maak je een gratis account aan. Zodra je ingelogd bent selecteer je een evenement en kun je meespelen voor 2 gratis kaartjes. Je hoort gelijk of je gewonnen hebt. Lekker direct dus.


Bash app iPhone


Samen gaan met een vriend(in)

Feesten doe je niet alleen, vandaar dat je altijd een vriend mag uitnodigen om samen naar het gewonnen evenement te gaan. Zodra je gewonnen hebt krijgt de winnaar 1 uur om een vriend of vriendin uit te nodigen. Je vriend(in) krijgt een ticketcode en kan deze gemakkelijk activeren in de app. Voilá, 2 kaartjes voor een tof festival! De tickets staan 24 uur voor het evenement in de app en zijn gemakkelijk via de app te scannen aan de deur. Hierdoor is het onmogelijk om nogmaals je kaartje te vergeten. Daarbij zijn de kaarten strikt persoonlijk.

Exclusieve festivals en events

De Bash-app focust zich vooral op de exclusievere festivals en evenementen binnen de scene. “Met Bash willen elke week weer onze gebruikers verassen met een aanbod van festivals waar je ‘u’ tegen zegt. Om een paar namen te noemen: Hardwell presents Revealed, Dockyard Festival, Thuishaven, Chateau Techno, Hardshock Festival, We Are Electric en PRJCT Music Festival. Daarbij bieden wij deze festivals een analytics tool waar ze real-time het bereik van de actie kunnen meten. Er is geen ander promotiekanaal voor festivals die dit biedt” AldusCo-Founder Randy Wagenaar.

Door de gigantische populariteit van de app gaat Bash begin 2016 uitbreiden naar meerdere landen binnen de EU. Welke landen wil Wagenaar nog niet bekend maken. Hij meldt dat Nederland slechts ‘het begin’ is.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer