Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Hou je van fashion, kleding, uiterlijke verzorging, en de trends op dit gebied? Dan is de Favor app misschien wel de app die je vandaag nog op je smartphone zou moeten hebben! Deze app is gestart in het derde kwartaal van 2017 en wordt inmiddels steeds populairder bij fashion liefhebbers. Hebben mode, uiterlijke verzorging, kleding en/of trends op dit gebied jouw interesse, lees dit artikel dan door om te weten wat je zou moeten weten over deze leuke app...

Wat heeft de Favor app jou te bieden?

Allereerst is de Favor app een gratis app, dus mocht je zo niet houden van betaalde apps en allerlei abonnementen, dan zit je met deze app gewoon goed. De app is een aantal maanden geleden gestart en gemaakt door ‘Appisode One’, een klein Nederlands bedrijf dat zich richt op ontwikkeling van smartphone apps. Met de Favor app is door dit bedrijf meteen ook een unieke app neergezet, er waren namelijk wel al Nederlandse fashion apps, maar nog geen apps waarbij je op deze manier de mogelijkheid hebt om (zelfgemaakte) foto’s van je eigen outfits te uploaden, die vervolgens door anderen kunnen worden beoordeeld. Omgekeerd kan het ook, jij kunt ook de outfits van anderen beoordelen, waardoor er een leuke interactie ontstaat.

Gebruikers kunnen feedback geven op je stijl/outfit. Bij een ‘challenge’ neem je het op tegen drie andere stijlen, waarna er een score volgt. Met de feedback op jouw stijl krijg je (nog meer) inzicht in de nieuwste fashion trends. Naar onze mening is het naast leerzaam ook gewoon heel leuk om te zien hoe anderen zich presenteren, en wat je er wel of niet mooi, goed en leuk aan vindt. Ben jij kritisch op de presentatie van jezelf en anderen…? Dan kun je met de Favor app je hart ophalen!

Steden staan centraal bij de Favor app, je vertegenwoordigt je eigen stad / plaats, en neemt het op fashion gebied op tegen mensen uit andere steden / plaatsen. Wint jouw stad, of toch een andere…? Een challenge kan worden gestart tegen drie van je Favor-vrienden, of tegen drie willekeurige gebruikers, die je niet (of nog niet) kent.

Meer details, en nieuwe features in 2018…

Inloggen op de app gaat via Facebook, om het sociale effect van de app te bevorderen is door de ontwikkelaars sterk ingezet op de verbinding met anderen via Facebook. Je vriendenlijst delen is overigens niet verplicht, als je de app opstart kun je netjes aangeven of je deze wilt delen of niet.

In 2018 zullen nieuwe functies aan de app worden toegevoegd, om het gebruiksgemak te verhogen en gebruikers nog meer plezier te laten beleven aan de app. Wij zien uit naar de vervolgversie van deze app.

Te gebruiken op iedere smartphone…

De favor app is te installeren op iedere smartphone (draaiend op iOS of op Android), ongeacht het merk. Dus of je nou een Samsung, iPhone, Huawei, LG, HTC of Motorola toestel hebt, of juist een smartphone van een ander merk; gratis downloaden kan vandaag nog, en het installatieproces neemt slechts enkele ogenblikken in beslag!

App Store:

Heb je een iPhone, ga dan naar de App Store om de Favor app te installeren.

Download de Favor app in de App Store

Google Play:

Draait jouw smartphone op Android, ga dan naar de Google Play Store om de app te downloaden.

Download de Favor app in Google Play

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer