Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Tijdens het grootste Apple-event van het jaar zijn dan eindelijk de langverwachte iPhone 13 toestellen gelanceerd. Apple heeft wederom maar liefst vier nieuwe smartphones op de markt gebracht. We hebben het dan natuurlijk over de iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. Vier spiksplinternieuwe telefoons die ongetwijfeld weer over de - digitale - toonbanken zullen vliegen!

Apple iPhone 13: sterk staaltje technologie in je hand

Zoals bij elke lancering heeft Apple ook deze keer weer allerlei verbeteringen en vernieuwingen doorgevoerd in de nieuwe iPhone 13 toestellen. Gelet op het design van de toestellen lijken er op het eerste gezicht geen grote veranderingen te zijn aangebracht. De smartphones komen als het gaat om looks dan ook aardig overeen met de iPhone 12-serie. Waar zitten de verbeteringen en vernieuwingen dan wel in? Deze zijn vooral zichtbaar als we kijken naar de technologie van de toestellen.

Zo zijn er een aantal punten, waarop de iPhone 13-serie zich duidelijk weet te onderscheiden ten opzichte van de vorige serie. Om te beginnen zijn dat bijvoorbeeld de batterijen, waar natuurlijk altijd al veel over te zeggen valt. De batterij van een smartphone gaat in principe per definitie nooit lang genoeg mee, maar Apple probeert de consument daar duidelijk in tegemoet te komen. Dankzij grotere batterijen gaan de nieuwste toestellen dan ook een stuk langer mee.

Verder zijn er ook weer diverse verbeteringen doorgevoerd in de camera’s, zoals eigenlijk bij iedere lancering van Apple het geval is. Zodoende maak je nu nog mooiere en scherpere foto’s en video opnames. Zeker in combinatie met een verbeterde verversingssnelheid spatten de beelden nu nog meer van het display af.

Alleen al de voorgaande verbeteringen en vernieuwingen van de iPhone 13 toestellen zijn om erg blij van te worden. Een kleine kanttekening is natuurlijk dat nu de technologie van de Apple iPhones alsmaar beter wordt, de toestellen ook steeds kwetsbaarder worden. Je kunt jouw iPhone 13 echter prima beschermen tegen stoten en vallen, zodat jij superlang van je nieuwe smartphone kunt genieten. Mocht je het toestel te zijner tijd weer willen verkopen, is het zonder beschadigingen uiteraard ook een stuk meer waard. Genoeg reden dus voor het gebruiken van een beschermend iPhone 13 hoesje.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Hoe bescherm ik mijn iPhone 13 tegen schade?

Wat betreft het beschermen van jouw gloednieuwe iPhone 13 zijn er gelukkig een heleboel mogelijkheden. De meest voor de hand liggende accessoire welke jouw prachtige nieuwe iPhone heel goed kan beschermen, is natuurlijk een smartphonehoesje. Zo een hoesje zit namelijk stevig om het toestel heen en vangt zodoende alle schokken en stoten voor de smartphone op. Aangezien we onze smartphone vandaag de dag als gebruiksvoorwerp gebruiken, liggen beschadigingen helaas ook op de loer. Dit wil je natuurlijk voorkomen, zeker bij de iPhone 13 toestellen.

Er zijn vele verschillende smartphonehoesjes te verkrijgen, die stuk voor stuk in staat zijn smartphones optimaal te beschermen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een compacte backcover of een handige booktype case. Het komt ook veel voor dat men het gebruik van een hoesje zonde vindt van het design van de smartphone. Ook de iPhone 13 toestellen zien er weer prachtig uit. In zulke gevallen bieden transparante telefoonhoesjes een ideale oplossing. Op die manier behoud je namelijk het mooie design van het toestel, maar geniet je toch optimale bescherming.

Behalve een telefoonhoesje kun je ook een screenprotector gebruiken. Een screenprotector beschermt logischerwijs het display van de smartphone. Het display van een smartphone is echter wel het meest kwetsbare gedeelte van het toestel, dus een goede bescherming daarvan is zeker geen overbodige luxe.

Ben jij van plan een van de nieuwste iPhone toestellen aan te schaffen? Denk dan ook aan een hoesje!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer