Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Heb je op dit moment een iPhone, of overweeg je om een iPhone aan te schaffen? Dan zijn er hele goede redenen om direct bij de aankoop van je toestel ook een hoesje te bestellen. In dit artikel gaan we in op de 5 belangrijkste redenen die er zijn om ook gelijk een hoesje bij je iPhone te bestellen. Ben je nu nog niet overtuigd om een iPhone hoesje aan te schaffen? Dan ben je dit na het lezen van dit artikel waarschijnlijk wel!

1. Bescherming tegen vallen of stoten

De belangrijkste reden om een hoesje voor je iPhone aan te schaffen is het voorkomen van krassen en schade, door vallen of stoten. Meer dan 90% van de mensen blijft een iPhone in ieder geval tot 1 à 2 jaar na de aankoop door gebruiken. Logisch, want veel telefoonabonnementen lopen precies 1 of 2 jaar. De kans dat je je iPhone binnen deze langere periode een of meerdere keren laat vallen is in de praktijk vrij groot, zelfs als je goed oplet! Een beschermhoesje (bijvoorbeeld een hardcase of een siliconen hoesje) is de beste oplossing om allerlei soorten schade aan je iPhone te voorkomen, en is eigenlijk voor iedere gebruiker van een iPhone aan te raden! Dit geldt zeker voor mensen die een wat duurdere iPhone hebben of kopen, bijvoorbeeld een iPhone van dit seizoen of van vorig seizoen.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

2. Een iPhone een mooier uiterlijk geven

iPhone hoesjes zijn er niet alleen om iPhones te beschermen, maar ook om deze een leuker uiterlijk te geven. Er is voor iedereen wel een geschikt hoesje te vinden, of je nou op zoek bent naar een degelijk hoesje of een hoesje dat juist zeer opvallend is. Daarnaast zijn ze er in allerlei kleuren, van wit tot zwart, en alles wat ertussenin zit.

Een hoesje voor de nieuwste iPhone 11? Een iPhone 11 hoesje bestellen kan bijvoorbeeld bij Casimoda, een van de meest toonaangevende websites van Nederland op het gebied van smartphone hoesjes. Heb of koop je niet een iPhone 11, maar een 11 Pro of een 11 Pro Max? Ook voor deze iPhones, en voor alle andere iPhones (tot aan de iPhone 4) zijn er meer dan genoeg hoesjes te krijgen! En voor de prijs hoef je het niet te laten, want die valt ontzettend mee…

3. Bescherming tegen schade door vloeistof

Een andere reden om een iPhone hoesjes te nemen voor je iPhone is het voorkomen van schade en/of defecten door vloeistoffen. Hoewel de nieuwste generatie iPhones (zoals de iPhone 11) een IP68-classificatie hebben, en de kans op schade en/of defecten door vloeistoffen daardoor is afgenomen, is een hoesje wel de beste manier om je iPhone nog beter te beschermen tegen allerlei soorten vloeistoffen. Voorkomen is beter dan genezen zouden wij zeggen…

4. Voorkomen van een waardedaling van je iPhone

Dit argument heb je misschien nog niet gehoord, maar toch is ook dit een feit. Als je iPhone krassen of schade heeft aan het beeldscherm, aan de behuizing, of aan de apparatuur (waardoor de telefoon minder goed werkt), dan daalt de prijs die je nog voor je telefoon kunt krijgen. Ook is je iPhone dan minder goed te voorkopen. Wil je de waarde van je iPhone zo goed als mogelijk behouden, en ook de verkoopbaarheid zo goed mogelijk houden? Kies dan altijd voor een hoesje bij je iPhone. Voor één of twee tientjes ben je al gewaarborgd!

5. Herkenning van je iPhone

Feit is dat 25 tot 30% van de Nederlanders een iPhone heeft. Vaak zijn de verschillende modellen lastig van elkaar te onderscheiden, ook als deze naast elkaar op tafel liggen. Begeef je je regelmatig in een groter team, bijvoorbeeld op je werk, of binnen een vriendengroep? Dan kun je met een uniek hoesje ervoor zorgen dat iedereen altijd weet welke smartphone van jou is! Ook zelf zul je je iPhone zo gemakkelijker herkennen als deze tussen veel andere iPhones op tafel ligt.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer