Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Veel mensen hebben er wel één. Een beschermhoesje voor hun iPhone. Natuurlijk bestaan deze al jaren, en zijn er vele soorten hoesjes op de markt om je toestel mee te beschermen en om je toestel extra uitstraling te geven. Maar wist je ook dat er hoesjes op de markt zijn voor je iPhone die zo dun zijn dat het nauwelijks opvalt dat je een hoesje om je telefoon hebt? Maak er gebruik van, als je de normale uitstraling van je iPhone wil behouden!

Superdunne iPhone hoesjes

Je hebt waarschijnlijk zelf wel een idee van de soorten smartphone hoesjes die er op de markt zijn. Zo heb je insteekhoesjes, ‘booktype’ hoesjes, flipcases of portemonnee hoesjes.

Echter, niet iedereen houdt ervan om zijn iPhone in een hoesje te steken. Dit is vaak omwille van esthetische reden (mijn iPhone wordt te dik). Herken je je hierin? Voor deze mensen bieden superdunne iPhone hoesjes een uitkomst. Zo is Gustaav een aanbieder die sinds enige tijd inspringt op de toenemende vraag uit de markt naar dit soort beschermhoesjes, waaronder superdunne iPhone 8 hoesjes.

Deze dunne hoesjes zitten gewoon om je iPhone, waardoor het geen moeite kost om iets te openen zoals bij andere soorten hoesjes. Daarnaast zit zo’n hoesje ook nooit in de weg, omdat deze praktisch geen ruimte inneemt. De superdunne iPhone hoesjes zijn slechts 0,35 mm dik, dus slechts 1/3 van een millimeter. Met zo’n hoesje lijkt het dan ook net of je helemaal geen hoesje gebruikt om je iPhone!

Een hoesje voor elk iPhone model

Heb je een iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, of juist een iPhone X, dan kun je ook voor jouw iPhone een superdun hoesje gebruiken. Bij Gustaav zijn er diverse kleuren beschikbaar, die overeenkomen met de kleuren die de toestellen zelf hebben, hoewel we in hun assortiment ook transparante hoesjes tegenkomen. In de toekomst zullen deze superdunne hoesjes waarschijnlijk ook beschikbaar komen voor andere soorten iPhone modellen (waaronder de nog komende modellen in 2018 en 2019) nu deze trend zich eenmaal heeft ingezet.

Een superdun iPhone / smartphone hoesje ook wat voor jou? Kijk dan eens op de website van Gustaav, een speler die zich compleet richt op deze niche binnen de beschermhoesjes branche, en dus alleen superdunne hoesjes in het assortiment heeft. Naast superdunne hoezen komen er binnenkort ook superdunne screenprotectors beschikbaar, zo blijkt uit de info op hun website.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer