Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Je hebt een iPhone en bent op zoek naar een leuk en beschermend hoesje. Wist je dat een iPhone hoesje met pasjeshouder je veel voordeel brengt? Zo wordt je favoriete smartphone ook gelijk jouw portemonnee. Kies voor een schokabsorberend telefoonhoesje van leder, TPU of een ander materiaal. We zetten de voor- en nadelen van deze smartphonehoesjes op een rij.

De voordelen van een iPhone hoesje met pasjeshouder

Op het gebied van iPhone hoesjes is er heel wat verkrijgbaar. De backcover wordt vaak gekozen vanwege de dunne bescherming en snelle toegang tot de smartphone. Een iPhone hoesje inclusief houder voor pasjes is er in verschillende modellen. Denk maar eens aan een bookcase, flipcase of een hoesje met aan de achterkant een pasjeshouder. Dit zijn in ieder geval de voordelen van een pasjeshouder bij je smartphonehoesje:

  • Bescherming van je iPhone
  • Bankpassen en rijbewijs altijd bij de hand
  • Papiergeld bij je smartphone bewaren
  • Geen aparte pasjeshouder of portemonnee meer nodig
  • Bij verlies is gemakkelijker te achterhalen van wie de smartphone is

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Hoesje met pasjeshouder voor de iPhone 6, 7 en 8-series

Heb je een iPhone 6, 7 of 8 (of Plus-model)? Hier vind je de leukste smartphonehoesjes voor. Een bijzonder hoesje is het TPU hoesje met aan de achterkant een pasjeshouder. De magneetsluiting zorgt ervoor dat de flap stevig dicht blijft zitten.

Een bookcase hoesje sluit zich als een boek om je iPhone. Deze biedt aan alle kanten bescherming. Aan de binnenkant van het hoesje vind je de pasjeshouder. Een flipcase ziet er bijna hetzelfde uit, alleen flipt de voorkant naar boven toe. Let op: niet al dit soort hoesjes hebben ook een pasjeshouder.

IPhone hoesjes voor de X – modellen

Voor de iPhone X, de XS, iPhone XS Max en XR zijn er ook hoesjes met pasjeshouder verkrijgbaar. Het is belangrijk dat het hoesje goed om de smartphone heen past. Koop daarom geen willekeurig smartphonehoesje maar zorg dat deze specifiek voor jouw model bedoeld is. Bestel je er een uit een webshop, dan staat het model altijd in de specificaties beschreven. Bij aankoop in een winkel vraag je de verkoper hiernaar. Past jouw iPhone toch niet in het hoesje? In veel gevallen kun je het hoesje gewoon ruilen. Zorg ervoor dat deze niet beschadigd is en bewaar de aankoopbon goed.

Kunnen pasjes het beeldscherm beschadigen?

Velen vragen zich af of bankpasjes of andere pasjes het beeldscherm van de telefoon kunnen beschadigen. Gelukkig beschikken iPhones over beeldschermen met protection. Dit betekent dat er niet zo snel krassen op verschijnen. Pasjes zitten op dergelijke wijze in de pasjeshouder dat ze het beeldscherm niet kunnen bekrassen. Het is uiteraard niet de bedoeling dat je met opzet over het beeldscherm krast. Schade veroorzaakt door het hoesje valt niet onder je iPhone garantie. Ook kun je deze schade in veel gevallen niet op de leverancier van het smartphonehoesje verhalen. Ga daarom zorgvuldig met het gebruik van een hoesje om.

Tip: plaats niet te veel pasjes in de pasjeshouder. Niet alleen word je telefoon hier dikker van, mogelijk sluit deze dan ook niet meer goed. Bovendien zal het materiaal te veel uitrekken. Haal je er later weer pasjes uit, dan is de kans groot dat er teveel ruimte achter blijft. Hierdoor verlies je onderweg mogelijk een of meerdere pasjes.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer