Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Met een perfect passend hoesje bescherm je jouw iPhone optimaal. Speciaal voor de iPhone Xs en iPhone XR zijn er verschillende hoesjes verkrijgbaar. Waar je ook voor kiest: je voorkomt schade aan het toestel en het scherm. Ook gebruikssporen zijn minder snel zichtbaar.

De voordelen van een iPhone hoesje

Een iPhone hoesje is onmisbaar. Dit is waarom je er een nodig hebt:

  • Voorkomt grove gebruikssporen
  • Beschermt de telefoon tegen krassen en stoten
  • Geeft de iPhone een mooie nieuwe uitstraling
  • Sommige hoesjes bieden ruimte aan pasjes
  • Met een bookcase zet je de telefoon rechtop
  • Unieke uitstraling met een eigen ontwerp

Het is belangrijk om een goed passend hoesje uit te kiezen. Deze past niet alleen perfect om je iPhone, ook heeft deze de juiste uitsparingen voor camera, volumeknoppen en oplader & USB aansluiting.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

IPhone Xs hoesje in alle varianten

De iPhone Xs uit 2018 heeft een afmeting van 5,8 inch. Aan de achterzijde vinden we een dual camera. Dit betekent dat het hoesje geschikt moet zijn voor dit model. Gelukkig is er voldoende keuze aan booktypes, flipcases, hard cases en insteekhoesjes. Zoek je alleen bescherming voor de achterkant maar wél met extreme valbescherming, kies dan voor een robuust siliconenhoesje. Sommige materialen absorberen schokken en stoten bij een val tot 3 meter.

Bij een iPhone Xs hoesje heb je niet alleen de keuze uit verschillende soorten en materialen maar ook uit leuke thema’s. Wat dacht je van een hoesje met dieren, letters of steden? Voor elke hobby of interesse is er wel iets verkrijgbaar. Een iPhone Xs hoesje kost, afhankelijk van het model, tussen de €10 en €50.

IPhone XR hoesje in een materiaal naar keuze

De Apple iPhone XR uit 2018 is 6,1 inch groot. Aan de achterkant bevindt zich de enkele 12mp camera. Hiermee rekening houdende zijn er zeer geschikte iPhone XR hoesjes verkrijgbaar. Niet alleen het soort hoesje maar ook het materiaal bepaalt het uiterlijk van je iPhone. Met echt leer heb je kwaliteit in handen. Kunstleer is goedkoper maar ziet er nog steeds heel echt uit. Liever een aluminium hoesje? Dit materiaal geeft de iPhone XR een stoere Look. Rubberen randen zorgen voor extra schokabsorptie.

In de categorie hardplastic vinden we de meest uiteenlopende XR hoesjes. Ga voor een tijdloos design of kies een achterkant met moderne print. Liever een hoesje van TPU? Dit is een stevig en glad rubber dat prettig in de hand ligt. Het biedt een uitstekende bescherming aan je geliefde iPhone XR.

Tips bij aankoop van een iPhone hoesje

Elk iPhone model heeft zijn eigen specificaties. Dit betekent dat er onderlinge afwijkingen zijn in grote, gewicht, plaatsing van de camera, knoppen en uitsparingen. Koop daarom alleen een hoesje dat daadwerkelijk geschikt is voor jouw iPhone model.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer