Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple heeft de iPhone X zojuist officieel gepresenteerd tijdens het Apple-event. Zoals verwacht zit de iPhone X vol met nieuwe specificaties en heeft hij een volledig nieuw design. Lees hier alles alles over dit nieuwe Apple toestel. 

iPhone X officieel onthuld door Apple 

Apple onthulde op 12 september tijdens het officieel Apple-event in het het gloednieuwe Steve Jobs Theater de: iPhone X. De iPhone X is het nieuwe vlaggenschip van Apple en daarmee ook het duurste model. Naast een compleet nieuw design heeft de techgigant ook de hardware flink geüpgraded. De iPhone X is vanaf 27 oktober te bestellen (pre-orderen) bij ons en worden op 3 november geleverd.

Tip: iPhone X toestellen - prijs vergelijken

Waar staat de ‘X’ voor in iPhone X?

De X staat voor het getal 10 en dit refereert naar het 10-jarige jubileum van de iPhone. Met de iPhone X wilt Apple een van de succesvolste Apple producten ooit eren.  

Opslagruimte

De iPhone X is verkrijgbaar met een opslagruimte van 64GB, 256GB.

iPhone X video

Bekijk hieronder de officiele YouTube video van Apple over de iPhone X.

Nieuw Super Retina-scherm 

Zoals verwacht heeft de iPhone X het nieuwe Super Retina-scherm (2436x1125) en wordt omhuld met een roestvrijstalen rand. Dit scherm is duurzamer en vooral energiezuiniger wat de batterijduur ten goede komt. Het scherm support HDR en beschikt over 3D-Touh.

Kleuren

De iPhone X zal verkrijgbaar zijn in de kleuren spacegrijs en zilver.

iPhone X kleuren

Face ID gezichtsherkenning

Face ID, ook wel gezichtsherkenning genoemd, is een van de gaafste nieuwe functies van de iPhone X. De Face ID is de vervanger van de Touch ID en moet deze doen vergeten. Dankzij een 3D-scan met de frontcamera kunnen gebruikers hun iPhone eenvoudig unlocken.

iPhone X camera

De dubbele camera van de iPhone X heeft 12 megapixel per camera en is voorzien van 3D-technologie met nieuwe sensors en filters.. Beide camera's kunnen stabilisatie bieden om betere foto's en video's te schieten. De frontcamera (selfiecamera) heeft een kwaliteit van 7 megapixel en is voorzien van Portrait Lightning.

Draadloos opladen

Het is dan eindelijk zover; draadloos opladen voor de iPhone. De iPhone X kan dankzij de glazen behuizing draadloos opgeladen kan worden. Leg het toestel op een speciaal platform en de iPhone X zal zich vanzelf opladen. 

Werkgeheugen: A11-chip

In de iPhone X bevindt zich een A11-chip met een 3GB RAM werkgeheugen. Dit interne geheugen zorgt voornamelijk voor het snel opslaan van tijdelijk data met als gevolg een snelle iPhone.

Prijs en pre-order iPhone X

De prijs van de iPhone X is afhankelijk van het aantal opslagruimte. Hoe meer opslagruimte hoe hoger de prijs is:

  • iPhone X 64GB: 1159 euro
  • iPhone X 256GB: 1329 euro

De iPhone X pre-order begint op 27 oktober bij ons waarna hij vervolgens op 3 november in alle winkels ligt. Wil je als een van de eerste dit paradepaardje van Apple bestellen? Zorg dan dat je onze website goed in de gaten houdt.

Lees hier meer informatie over de iPhone X

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer