Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn officieel gepresenteerd door Apple. Lees hier de ins en outs van deze nieuwe iPhone modellen. Wat vinden jullie?

iPhone 8 en iPhone 8 Plus onthuld door Apple

Apple heeft zojuist de iPhone 8 en iPhone 8 Plus onthuld. Dit keer was de presentatie in het nieuwe Steve Jobs Theater bij het hoofdkantoor. Lees hieronder de iPhone 8 en iPhone 8 Plus specificaties die jij moet weten:

Ontwerp

De iPhone 8 heeft een scherm van 4.7-inch en de iPhone 8 Plus is 5.5-inch groot. Het ontwerp wijkt niet veel af van de iPhone 7 en 7 Plus. De bekende homeknop is er nog in combinatie met de vingerafdrukscanner en de voorkant doet veel denken aan de iPhone 7-serie. Echter hebben de iPhone 8 en 8 Plus wel een glazen behuizing. Dit zorgt er onder andere voor dat draadloos opladen mogelijk is. Alle modellen zijn waterbestendig, net zoals de iPhone 7-series.

iPhone 8 en 8 Plus pre-order

Op dit moment is het mogelijk om de nieuwe iPhone 8 en 8 Plus te pre-orderen bij onderstaande aanbieders. Houd regelmatig deze pagina want er komen steeds meer aanbieders bij.

De eerste iPhone 8 deals (!):

Aanbieder Model  Kleur Prijs
Mobiel.nlTip 64GB Zwart, goud, zilver  € 849,-
GSMwijzer.nl 64GB Zwart, goud, zilver   € 849,-

De eerste iPhone 8 Plus deals (!):

Aanbieder Model  Kleur Prijs
Mobiel.nlTip 64GB Zilver, spacegrijs, goud  € 959,-
GSMwijzer.nl 64GB Zilver, spacegrijs, goud € 959,-
Mobiel.nl 256GB Zilver, spacegrijs, goud € 1.129,-
GSMwijzer.nl 256GB Zilver, spacegrijs, goud € 1.129,-

 

iPhone 8 (Plus) opslagruimte

Zowel de iPhone 8 als zijn grotere broer de iPhone 8 Plus komen in twee versies uit: 64GB en 256GB. 

Kleuren

De iPhone 8 en iPhone 8 Plus worden geleverd in de kleuren; zilver, spacegrijs en goud.

iPhone 8 kleuren

iPhone 8 en 8 Plus camera

De dubbele camera van de iPhone X heeft 12 megapixel per camera en is voorzien van 3D-technologie met een nieuwe sensor en kleurenfilter. De frontcamera (selfiecamera) heeft een kwaliteit van 7 megapixel. Volgens Apple biedt de iPhone 8 en 8 Plus de hoogste videokwaliteit ooit van een smartphone.

Augmented Reality (AR)

De iPhone 8 en 8 Plus beschikken over Augmented Reality waarmee bestaande bewegende beelden interactief kunnen worden gemaakt. Men kan bijvoorbeeld naar de lucht kijken en tegelijkertijd de namen van alle sterren en planeten in de lucht zien.

A11 Bionic chip 

Met de A11-chip wordt de iPhone 8 en 8 Plus nog sneller dan zijn voorgangers. Apple beweert dat deze A11 Bionic chip met zes kernen ruim 75 procent sneller werkt dan de vorige iPhones. De GPU werkt zo'n 30 procent sneller dan de iPhone 7 en 7 Plus, aldus Apple.

Draadloos opladen

Onder andere dankzij de glazen achterkant van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus is het mogelijk om het toestel draadloos op te laden. Dit betekent dat hij op een magnetisch veld (een oplaadpad) kan worden gelegd om, zonder ingeplugde lightningkabel, te worden opgeladen.

draadloos opladen iPhone 8 en iPhone 8 Plus

2GB RAM-geheugen

In de iPhone 8 en 8 Plus bevindt zich een 2GB RAM-geheugen. Dit intern geheugen zorgt voornamelijk voor het snel opslaan van tijdelijk data met als gevolg een razendsnelle iPhone.

Prijs iPhone 8 en 8 Plus

De prijzen van de nieuwe iPhone 8 en 8 Plus zijn als volgt:

  • iPhone 8 64 GB: 809 euro
  • iPhone 8 256 GB: 979 euro
  • iPhone 8 Plus 64 GB: 919 euro
  • iPhone 8 Plus 256 GB: 1059 euro

De pre-order van de iPhone 8 en 8 Plus begint op 15 september en ligt in de winkels op 22 september 2017. Houd onze website in de gaten om de nieuwe iPhone modellen als eerst te bestellen.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer