Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Volgens verschillende geruchten zou Apple druk bezig zijn om een nieuwe versie van de iPhone SE te ontwikkelen. Deze zal in 2018 gepresenteerd worden, aldus nieuwswebsite Focus Taiwan.

Opvolger iPhone SE in 2018

Enige tijd geleden werden wij getipt over de mogelijke ontwikkeling van een opvolger van de iPhone SE. Niet geheel onverwachts omdat het kleinste iPhone model onwijs populair is gebleken. Tot op heden hoorden wij echter weinig geruchten meer. Tot vandaag. 

Tips: vergelijk iPhone SE 2 toestellen en abonnementen met iPhone SE 2

iPhone SE

Aanwijzigingen voor de productie van de nieuwe iPhone SE lijken te komen van het Taiwanese bedrijf Wistron. Dit bedrijf zet namelijk de huidige iPhone SE in elkaar en gaat de komende tijd flink uitbreiden om de productie aan te kunnen, aldus de lokale nieuwswebsite Focus Taiwan. Wistron is in gesprek met de lokale overheid om de komende vijf jaar het productieproces met 100 tot 200 procent te verhogen. Het lijkt dus een logische optelsom dat er daarom een 2018 variant op de iPhone SE komt. 

Volgens de Taiwanese nieuwswebsite zal de iPhone SE 2018 eerst in India worden uitgebracht. Dit lijkt te stroken met de strategie van Apple om de markt in India te veroveren met kleinere toestellen. Wat wij wel met 

Specificaties 2018 iPhone SE?

Het is natuurlijk erg lastig om nu al bepaalde specificaties van het nieuwe toestel vast te stellen. Echter kunnen we wel schatten wat de specs kunnen worden. Deze zullen waarschijnlijk vergelijkbaar zijn met de iPhone 7 en 7 Plus. Tot die tijd verheugen wij ons heel erg op de presentatie van de nieuwe iPhone 7s en iPhone 8 in september van dit jaar. 

Update: in maart 2018 is bekend geworden dat de iPhone SE wordt opgevolgd door de iPhone SE 2!

Nuttige informatie: iPhone SE en zijn opvolger de iPhone SE 2 vergelijken

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer