Back to Top

iPhone 11 kopen – Los toestel zonder abonnement op prijs vergelijken

Je kunt hieronder de Apple iPhone 11 als los toestel op prijs vergelijken bij verschillende aanbieders. Vergelijk nu de goedkoopste aanbiedingen voor deze nieuwe smartphone!

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2500

Kleur

Een los iPhone 11 toestel kopen is nu mogelijk! Hierboven kun je de goedkoopste aanbiedingen voor een losse iPhone 11 op prijs vergelijken, in alle kleuren en met alle opslagcapaciteiten. Vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk als nu, met onze prijs vergelijker!

iPhone 11 toestel los kopen (zonder abonnement) – vanaf vrijdag 13 september 2019

Op 11 september 2019 zag de iPhones uit de 11 serie het levenslicht. Apple presenteerde in Cupertino in Amerika (in het Steve Jobs Theater) drie nieuwe iPhone modellen, waaronder de 11, 11 Pro en 11 Pro Max. De gewone iPhone 11 is hierbij het budgetmodel, dat het meest aantrekkelijk geprijsd is.

Vanaf vrijdag 13 september 2019 is deze nieuwe smartphone te bestellen via onze prijs vergelijker, bij uiteenlopende webwinkels. Je kunt zelf kiezen bij welke partij je dit toestel wilt kopen. Dit kan de goedkoopste partij zijn, maar ook een partij waarmee je een goede band/relatie hebt. De pre-order fase van dit toestel start op vrijdag 13 september 2019, om 14:00hr. Vanaf dat moment kun je deze Apple smartphone vooruit bestellen. Het toestel wordt toegezonden aan je, zodra het op voorraad is bij de aanbieder en de reguliere verkoop is gestart. De reguliere verkoop van de nieuwe 2019-iPhones start op vrijdag 20 september 2019. Vanaf die datum kun je dus ook de iPhone 11 kopen in de winkels, en in de webwinkels, met directe uitlevering (als er op dat moment voorraad is bij de aanbieder). Wil je je toestel zo snel mogelijk in huis hebben, bestel je toestel dan al voor vrijdag 20 september 2019, in de pre-order fase.

De prijs van een losse iPhone 11

De prijzen van de losse Apple iPhone 11 (zonder abonnement) waren bij de introductie van het toestel (september 2019) als volgt:

  • iPhone 11 64GB: € 809,-
  • iPhone 11 128GB: € 859,-
  • iPhone 11 256GB: € 979,-

Daarmee komen de introductieprijzen van de iPhone 11 ongeveer overeen met de introductieprijzen van de iPhone XR, in september 2018. Zowel de XR als de 11 zijn instapmodellen, die lager geprijsd zijn dan de andere modellen de XS en XS Max (van 2018) en de 11 Pro en 11 Pro Max van dit jaar.

De prijs van de iPhone 11 zal naar verloop van tijd verder omlaag gaan, aangezien aanbieders hun prijs langzaamaan verlagen in de strijd om de laagste prijs! De consument profiteert hier altijd van… De vraag is wel of dat de reden moet zijn om te wachten met de aankoop van je iPhone 11, aangezien de prijs slechts langzaam daalt over de maanden.

De kleuren waarin deze smartphone verkrijgbaar is

Elk jaar is het weer de vraag met welke kleuren Apple op de proppen komt voor haar nieuwe smartphones. Vroeger waren dat vaak de kleuren wit en zwart, maar de laatste jaren waren de kleuren spacegrijs, zilver en goud de veelgebruikte kleuren. Dat is ook dit jaar weer zo, echter voor de iPhones 11 Pro en 11 Pro Max (die daarnaast ook nog in het groen te krijgen zijn). De gewone iPhone 11 is beschikbaar in (maar liefst) zes andere kleuren. De kleuren voor deze 2019-Iphone zijn: wit, zwart, groen, geel, paars en rood. Daarmee is er voor iedereen wel een geschikte kleur te vinden!

iPhone 11: hoeveel GB opslagcapaciteit heb ik nodig?

Een ander belangrijk punt waarop mensen hun aankoop bepalen voor wat betreft een smartphone is de opslagcapaciteit. De algemene trend is dat iPhones steeds meer opslagcapaciteit krijgen, maar dat is ook logisch, aangezien mensen steeds meer opslaan op hun telefoon. Denk hierbij aan foto’s en video’s, maar ook aan apps.

De iPhone 11 kun je krijgen met 64GB, 128GB of 256GB. Het prijsverschil tussen deze varianten valt erg te overzien, dus ben je een grootverbruiker voor wat betreft opslag, dan kun je wellicht beter kiezen voor de 128GB of 256GB variant van de iPhone 11.

Een Apple iPhone 11 liever met abonnement…?

Een los iPhone 11 toestel kopen is eenvoudig via onze prijs vergelijker (hierboven op de pagina), maar een andere optie die je hebt is natuurlijk het kopen van een iPhone 11 met abonnement. Je toestel is daarbij niet goedkoper (veel mensen denken dit maar dit is onterecht), maar het is wel zo dat je de kosten voor je toestel om deze manier uitsmeert over een periode van 12 of 24 maanden (de looptijd van je abonnement). Sommige mensen vinden dit prettig, omdat zij de aanschafkosten van een nieuwe iPhone niet in één keer kunnen en/of willen dragen.

Klik hier voor het vergelijken van abonnementen met een iPhone 11

Een losse iPhone 11 of een losse iPhone 11 Pro of 11 Pro Max?

Goed denkbaar is dat je twijfelt tussen het kopen van een iPhone 11, 11 Pro, en 11 Pro Max. De prijs van de gewone iPhone 11 kan een goede reden zijn om juist te kiezen voor deze smartphone en niet voor de 11 Pro of 11 Pro Max. Het verschil met deze toestellen qua prijs is respectievelijk 350 en 450 euro, oftewel ‘behoorlijke verschillen’. De Pro modellen zijn de betere keuzes als je wil gaan voor betere camera specificaties (voor het maken van mooiere foto’s en video’s), en meer opslag (deze modellen zijn namelijk ook met 512GB te krijgen, en de gewone iPhone 11 niet).

Losse iPhone 11 Pro toestellen op prijs vergelijken

Losse iPhone 11 Pro Max toestellen op prijs vergelijken

iPhone 11 - bestellen

Kleuren:
  • Geheugen: 64GB - 128GB - 256GB

    Prijs: Los refurbished toestel vanaf €379.00
    Los nieuw toestel vanaf €399.00

    Bekijk prijzen met abonnement