Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Berichten van: Marijn van Drunen

Marijn van Drunen

Marijn

Enthousiaste student uit Haarlem met veel interesse voor Apple producten, apps, muziek en uiteraard een combinatie van die drie. Houdt vooral social media en blogposts bij over de nieuwste iPhones! Tevens een blije bezitter van de iPhone 6, hoewel hij die af en toe wel aan de grote kant vindt. 

Je ziet hieronder alle berichten geplaatst door Marijn van Drunen. 

Welk abonnement en welke provider moet ik kiezen voor mijn iPhone?

Natuurlijk kun je in onze abonnement vergelijker zoeken naar het goedkoopste iPhone abonnement. Maar is dit voor jou ook echt de beste? We hebben diverse punten (voordelen en nadelen) geselecteerd waarop je een provider kunt kiezen.

  • woensdag 10 mei 2017 13:57

Apple presenteert Watch Series 2, Watch Nike+ en meer

Apple heeft zojuist op de Apple Special Keynote een gloednieuwe versie van de best verkochte smartwatch ooit aangekondigd: de Apple Watch Series 2.

  • woensdag 7 september 2016 21:49

Liveverslag Apple Special Event, 7 september 2016

Lees hier de laatste ontwikkelingen rondom het Apple Event van 7 september 2016. Wij houden je op de hoogte van alle spannende aankondigingen!

  • woensdag 7 september 2016 18:13

Dit wordt de iPhone 7 en zo bestel je 'm

Hier vind je alle nieuwe, laatste informatie over de iPhone 7 die morgen aangekondigd wordt. Bovendien hebben wij tips over het bestellen van dit toestel toegevoegd.

  • dinsdag 6 september 2016 11:05

Apple Watch 2 krijgt meer batterijcapaciteit

De tweede versie van de Apple Watch wordt vermoedelijk uitgerust met een hogere batterijcapaciteit om nieuwe functies zoals GPS beter mogelijk te maken.

  • donderdag 1 september 2016 11:15

Werkt Bragi samen met Apple?

Bragi, producent van hoogwaardige draadloze in-ear oordopjes, heeft medegedeeld aanstaande maandag (5 september) een grote aankondiging te doen. Wat heeft dit te maken met Apple? Je leest het hier!

  • woensdag 31 augustus 2016 12:59

Definitief: iPhone 7 wordt op 7 september gelanceerd

Apple heeft vandaag officiëel aangekondigd wanneer de nieuwe Keynote zal plaatsvinden: op 7 september. Uiteraard lees je hier hoe je 't volgende week kan volgen!

  • dinsdag 30 augustus 2016 13:47

Deze nieuwe Emoji komen binnenkort

In eind 2016, begin 2017 mogen we weer een verse lading Emoji verwachten. What's new? Je leest het hier!

  • zaterdag 27 augustus 2016 12:26

iPhone 8 zal home button missen

In een onderzoek van Bloomberg wordt wederom bevestigd dat de iPhone 8 een bijzonder belangrijke knop zal missen: de home button.

  • vrijdag 26 augustus 2016 09:27

Heeft deze popster de nieuwe iPhone 7 Plus al?

De Taiwanese popster Jimmy Lin is gespot met de gloednieuwe iPhone 7 Plus Roségoud. Jimmy Lin is al eerder gezien met gloednieuwe Apple gadgets.

  • donderdag 25 augustus 2016 12:32

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek marijn van drunen, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 350 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.