Back to Top

Youfone – Sim Only Provider – informatie over Youfone

Youfone is een provider die zich richt op het aanbieden van Sim Only abonnementen en is actief via het netwerk van KPN. Youfone heeft vele voordelen, biedt onder andere een belplafond aan, heeft 4G ondersteuning, een gratis klantenservice en de lage bundelprijzen. Daarnaast is het bij Youfone mogelijk om maandelijks op te zeggen. Youfone is al enige jaren actief op de Sim Only markt en is destijds de concurrentie aangegaan met de gevestigde merken als T-Mobile en Vodafone, en de virtuele providers die gebruik maken van het zendmastennetwerk van T-Mobile en Vodafone.

Youfone heeft inmiddels zo’n 200.000 mobiele abonnees en maakt een goede groei door. Wat velen niet weten is dat Youfone in 2010 nog failliet is geweest, maar daar is nu weinig meer van te merken. De toekomst ziet er veelbelovend uit, en inmiddels is Youfone ook bezig om de tv-markt te veroveren, met de welbekende Alles-in-1 pakketten, waarbij je als klant een totaalpakket krijgt voor tv, internetten en bellen. Het bedrijf kenmerkte zich in het verleden nog als een echte prijsstunter, maar inmiddels is Youfone steeds meer een serieuze partij geworden, die zich ook richt op een serieuzere klantenportefeuille, en een lage ‘churn’ (verlies van klanten door opzeggen / overstappen). Hun website, is duidelijk, overzichtelijk een niet al te uitgebreid van opzet.

Sim Only abonnementen Youfone

Youfone biedt Sim Only abonnementen aan voor alle soorten smartphones, onder andere voor de volgende:

  • de nieuwere iPhone toestellen, zoals de iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone SE, iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max
  • de oudere iPhone toestellen, zoals de iPhone 3, 3S, 3GS, de iPhone 4 en 4S, de iPhone 5, 5C en 5S en de iPhone 6, 6 Plus, 7 Plus, iPhone 7, iPhone 8 en 8 Plus.
  • Android gebaseerde smartphones zoals die van de merken Samsung, LG, Huawei en HTC.

Heb je een van deze iPhones? Of juist een ander soort smartphone (niet zijnde een iPhone)? Dan kun je dus bij Youfone terecht voor een Sim Only abonnement.

Bekijk de Sim Only abonnementen van Youfone

Abonnementen Youfone met telefoon

Omdat Youfone een zogeheten ‘Sim Only provider’ is, biedt Youfone geen abonnementen aan die je kunt afsluiten met een iPhone / Android telefoon erbij. Mocht je toch een abonnement willen sluiten bij Youfone, en je er een iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone SE, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone X, iPhone 8 (Plus), iPhone 7 (Plus) of 6/6S (Plus) toestel bij willen hebben, dan kun je het beste zelf los een iPhone toestel uitzoeken.

Losse iPhone toestellen vergelijken