Back to Top
Navigeer:

Sim Only abonnementen Youfone - soorten Sim Only’s

Op deze pagina vind je informatie over de Sim Only abonnementen zonder (iPhone) toestel van Youfone. Gebruik eventueel de filters/instellingen om de resultaten te verfijnen en Sim Only abonnementen van Youfone op maat te krijgen.

De voordelen van Youfone

Een aantal voordelen van Youfone op een rij:
  • Contract voor 1 maand, 1 of 2 jaar mogelijk
  • Klantenservice; e-mail en telefoon
  • Belminuten en internetbundels los van elkaar
  • Actief via het KPN netwerk
  • Zelf je bel- en dataplafond instellen
  • SMS onbeperkt optioneel
  • Internet 4G zelf kiezen
  • Verschillende bundels

Soort Sim Only abonnementen van Youfone

Youfone biedt verschillende mobiele telefoonabonnementen aan, die elk zijn af te sluiten voor 1 maand, 12 of voor 24 maanden. Daarmee wijkt Youfone af van veel andere providers die telefoonabonnementen aanbieden voor 12 of 24 maanden of alleen voor 1 maand en 1 jaar. De keuze voor de contractduur is bij Youfone dus ruimer. Momenteel kun je je Youfone Sim Only abonnement als volgt samenstellen (zie de tabel), op basis van je wensen voor wat betreft het aantal belminuten, je databundel (Internet), onbeperkt SMS (ja of nee) en 4G Internet (ja of nee), voor razendsnel Internet.

Internet Prijs Belminuten Prijs SMS Prijs 4G aan Prijs
Nee € 0,00 Nee € 0,00 Nee € 0,00 Nee €0,00
200 MB € 5,00 100 min / sms € 3,00 Onbeperkt € 2,00 Ja €5,00
700 MB € 6,00 250 min / sms € 4,00
1500 MB € 10,00 450 min / sms € 8,00
2000 MB € 15,00 Onbeperkt € 10,00
4000 MB € 25,00

De Youfone abonnementsprijzen variëren zoals je in de tabel kunt zien van 0 euro als je iets niet wilt hebben, tot 25 euro voor een maximale Internetbundel, 10 euro voor onbeperkt bellen, 2 euro voor onbeperkt sms’jes verzenden en 5 euro voor activatie van 4G Internet op je Smartphone/iPhone.

Voor welke iPhone toestellen zijn de Sim Only abonnementen van Youfone geschikt?

Een Sim Only abonnement van Youfone is in principe te gebruiken in combinatie met elk toestel, je kunt dus zowel een Sim Only abonnement afsluiten voor de nieuwere iPhone toestellen, zoals de iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X, als voor de oudere iPhone toestellen, zoals de iPhone 3, 3S, 3GS, de iPhone 4 en 4S, de iPhone 5, 5C en 5S en de iPhone 6, 6 Plus en iPhone SE..

Beltarieven Youfone - Sim Only abonnementen

Wanneer je een Youfone Eindeloos hebt betaal je alleen voor wat je verbruikt. Youfone hanteert een minimumverbruik van € 10,00 per maand. Bel je voor minder dan € 10,00 dan zijn de administratiekosten € 2,50. Dit is dus het minimumbedrag per maand dat je kwijt bent bij deze belbundel. Bij de Youfone Sim Only 100, 250, 450 en onbeperkt belbundels worden er geen administratiekosten in rekening gebracht. Belminuten, sms en Mb's die aan het eind van de maand overblijven uit de bel/sms en databundel zullen dan vervallen. De beltarieven binnen de bundels met een vast aantal minuten (100, 250 en 450) liggen tussen de 1,8 en de 3 cent per minuut. Het is verder mogelijk om een belplafond in te stellen, om hoge belkosten te voorkomen. Je gaat dan nooit over je aangegeven maximum heen.

Internetbundels Youfone

Bij de Sim Only abonnementen van Youfone kunnen verschillende soorten Internetbundels worden afgesloten. Helemaal geen internetbundel is mogelijk, de kleinste bundel begint bij 200 MB, en de grootste bundel bevat 4000MB. Je kunt je Internetbundel bij Youfone helemaal zelf samenstellen op basis van je geschatte verbruik. De Youfone Internetbundel prijzen liggen momenteel tussen de 5 euro en de 25 euro. Bij Youfone kun je verder een dataplafond instellen.

Voordeelbundels bij Youfone

Youfone biedt onder andere de “EU bundel” aan, voor mensen die in het buitenland willen bellen, sms’en en/of willen Internetten. Met deze bundel kun je 50 minuten bellen, sms’en, of internetten per dag.

Sim Only abonnementen van Youfone vergelijken met Sim Only abonnementen van andere providers

Zoek je een andere provider voor een Sim Only abonnement zonder (iPhone) toestel, neem dan een kijkje bij alle Sim Only abonnementen, die je kunt vergelijken. Wil je terug naar boven op deze pagina, om de actuele Sim Only abonnementen van Youfone te vergelijken, klik dan hieronder op de button.


Bekijk de actuele Sim Only abonnementen van Youfone