Back to Top
Navigeer:

Sim Only abonnementen Vodafone - soorten Sim Only’s

Hieronder vind je aanbiedingen van Sim Only abonnementen van Vodafone, die je kunt vergelijken. Gebruik eventueel de filters/instellingen om de resultaten te verfijnen.

Soort Sim Only abonnementen van Vodafone

Vodafone biedt verschillende mobiele telefoonabonnementen aan, die elk zijn af te sluiten voor 12 of voor 24 maanden. Momenteel kun je uit de volgende Sim Only abonnementen kiezen (zie de tabel).

  MB’s SMS Belminuten Prijs
Red 3GB onbeperkt onbeperkt € 36,00
Red Essential 2GB onbeperkt 300 € 34,00
Red Super 7GB onbeperkt onbeperkt € 47,00
Smart 200 200MB onbeperkt 100 € 23,00
Smart 500 500MB onbeperkt 150 € 28,00
Smart 700 700MB onbeperkt 200 € 33,00
Scherp Small 0MB bellen en sms samen 200 € 8,00
Scherp Medium 200MB bellen en sms samen 200 € 13,00
Scherp Large 500MB bellen en sms samen 300 € 14,00
Scherp XL 1000MB bellen en sms samen 300 € 18,00

Bij alle Sim Only abonnementen is gratis sms’en inbegrepen (op de Scherp abonnementen na), bij enkele abonnementen is daarnaast ook onbeperkt bellen gratis inbegrepen (Red en Red Super). De specificaties van de Sim Only abonnementen wijken niet af van de specificaties van de abonnementen die Vodafone met toestel te bieden heeft. Een Sim Only is uiteraard wel goedkoper, dus dat wijkt wel af ten opzichte van een abonnement met toestel. De prijzen van de Sim Only abonnementen variëren van 8 euro per maand voor het goedkoopste abonnement (Scherp Small) tot 36 euro per maand voor een Red Super abonnement.

Voor welke iPhone toestellen zijn de Sim Only abonnementen van Vodafone geschikt?

Een Sim Only abonnement van Vodafone is in principe te gebruiken in combinatie met elk toestel, je kunt dus zowel een Sim Only abonnement afsluiten voor de nieuwere iPhone toestellen, zoals de iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X en iPhone SE 2, als voor de oudere iPhone toestellen, zoals de iPhone 3, 3S, 3GS, de iPhone 4 en 4S, de iPhone 5, 5C en 5S en de iPhone 6, 6 Plus en iPhone SE..

Beltarieven Vodafone - Sim Only abonnementen

De beltarieven voor abonnementen met toestel en abonnementen zonder toestel verschillen niet. Vodafone rekent gesprekken per seconde af, voor gesprekken korter dan een minuut wordt een minuut in rekening gebracht. Het (uiteindelijke) gesprektarief dat je betaalt hangt af van het soort abonnement dat je kiest. Door de alles in 1 bundels van Vodafone kunnen de exacte gesprekstarieven binnen de bundel lastig worden vastgesteld. Het buitenbundeltarief bij Vodafone (Nationale tarieven) bedraagt €0,25, maar uiteraard geldt dit niet voor Vodafone Red en Red Super, waarmee je onbeperkt gratis kunt bellen. Je bundeltegoed is 1 maand geldig.

Internetbundels Vodafone - Sim Only abonnementen

Internetbundels zijn bij de Smart 200, 500 en 700 relatief klein, namelijk 200 MB, 500 MB en 700 MB. Dit kan echter voldoende zijn als je weinig gebruik maakt van Internet of als je bijvoorbeeld vooral WhatsApp gebruikt en weinig foto/video download, of als je alleen af en toe buiten de deur wat wilt opzoeken op het Internet. De Red abonnementen hebben de mogelijkheid tot een grotere dataverbruik, te weten 2000 MB tot 7000 MB. Met het 4G+ netwerk behaal je een maximale downloadsnelheid van ongeveer 225 Megabit per seconde (Mbps). Met 4G is dat ongeveer 150 Mbps. De maximale uploadsnelheid is ongeveer 50 Mbps. Dit zijn theoretische snelheden. Ook je locatie in Nederland, en het soort toestel bepalen de maximale Internet snelheden.

Voordeelbundels bij Vodafone

Vodafone biedt verschillende voordeelbundels aan, voor mensen die extra’s wensen boven op hun standaard abonnement. Dit kan handig zijn als je veel internet, veel in het buitenland belt of sms’t, of als je juist wilt voorkomen dat je buiten je databundel gaat. De voordeelbundels die Vodafone op dit moment biedt zijn “BloX Beperkt Internet”, “BloX Extra Data”, “Buitenland”, en “Eenmalige bundels”.

Hybride abonnementen Vodafone

Vodafone biedt ook verschillende hybride abonnementen aan. Hybride is Sim Only met verschillende bel/sms en databundels waarbij je zelf je ideale bundelmix kiest. Je hebt geen contract en kunt de door jou gekozen bundel elke maand kosteloos aanpassen, pauzeren of stopzetten. Met Hybride betaal je altijd vooraf waardoor je de kosten volledig onder controle hebt. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. Zolang je tevreden bent, ontvang je elke maand automatisch de door jou gekozen bundelmix. Zodra de gekozen bel/sms of databundel verbruikt is, kun je niet meer internetten of bellen. Wil je Hybride toch blijven gebruiken dan kun je altijd eenvoudig buiten je bundeltegoed online opwaarderen. De hybride abonnementen van Vodafone geven je vrijheid en controle! Een mogelijk nadeel aan een hybride abonnement kan echter zijn dat je wel omkijken naar je abonnement kunt hebben, doordat je je verbruik in de gaat houdt / moet houden. De Hybride abonnementen van Vodafone rollen wel uit de vergelijkingstool voor Sim Only abonnementen hierboven op de pagina, maar we hebben ze voor de rest niet meegenomen in onze beschouwing. Vodafone rekent deze zelf abonnementen zelf overigens niet onder de Sim Only abonnementen.

Sim Only abonnementen van Vodafone vergelijken met Sim Only abonnementen van andere providers

Zoek je een andere provider voor een Sim Only abonnement zonder (iPhone) toestel, neem dan een kijkje bij alle Sim Only abonnementen, die je kunt vergelijken. Wil je terug naar boven op deze pagina, om de actuele Sim Only abonnementen van Vodafone te vergelijken, klik dan hieronder op de button.


Bekijk de actuele Sim Only abonnementen van Vodafone