Back to Top
Navigeer:

Sim Only abonnementen BEN - soorten en tarieven

BEN biedt naast ‘gewone abonnementen’ met nieuw iPhone toestel ook Sim Only abonnementen aan voor alle Smartphones, die je hieronder kunt vergelijken. Gebruik eventueel de filters/instellingen om de resultaten te verfijnen.

Soorten Sim Only abonnementen BEN

De specificaties van de Sim Only abonnementen die BEN aanbiedt komen overeen met de specificaties van de abonnementen met toestel. BEN biedt de volgende soort abonnementen aan:

  • BEN 100 min/SMS
  • BEN 300 min/SMS
  • BEN onbeperkt min/SMS

Deze abonnementen zijn steeds 2 jarig of juist op basis van maandelijkse opzegbaarheid. Uitgangspunt is telkens het aantal belminuten / sms’jes, 100 minuten / sms’jes, 300 minuten / sms’jes, of een onbeperkt aantal belminuten / sms’jes. De Internetbundel kan daarbij/daarnaast zelf nog worden ingevuld. Het aantal MB’s begint bij 500 MB, en loopt door tot en met 3000MB per maand. De Internet snelheid bedraagt 14,4 MB/s, maar de grootste bundels hebben een hogere snelheid, tot wel 25 MB/s.

Voor welke iPhone toestellen zijn de Sim Only abonnementen van BEN geschikt?

Een Sim Only abonnement van BEN is in principe te gebruiken in combinatie met elk toestel, je kunt dus zowel een Sim Only abonnement afsluiten voor de nieuwere iPhone toestellen, zoals de iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X, als voor de oudere iPhone toestellen, zoals de iPhone 3, 3S, 3GS, de iPhone 4 en 4S, de iPhone 5, 5C en 5S en de iPhone 6, 6 Plus en iPhone SE..

Beltarieven Sim Only abonnementen BEN

De bel/sms en internet tarieven van Ben zijn afhankelijk van de bundel die je kiest. Deze bundels hebben verschillende tarieven. Voor abonnementen van 24 maanden liggen de huidige tarieven tussen de 1,8 en de 4,5 eurocent per minuut. Onbeperkt bellen kan al voor 14 tot 25 euro per maand. Voor maandelijks opzegbare abonnementen van liggen de huidige tarieven tussen de 2 en de 4,5 eurocent per minuut. Onbeperkt bellen kan al voor 15 euro per maand. Het buitenbundel tarief ligt zowel voor 2 jarige abonnementen als voor maandabonnementen op 0,31 euro per minuut. De aansluitkosten voor liggen resp. op 9,95 euro voor een maandabonnement en 14,95 euro eenmalig voor een abonnement van 24 maanden.

Internetbundel Sim Only abonnementen BEN

De prijs die je voor je internetbundel betaalt is uiteraard afhankelijk van de grootte van de bundel. De prijzen voor internetbundels beginnen voor 500 MB bij 5 euro (24 maanden) en 5,50 euro (maandelijks) en lopen op tot zo’n 20 euro voor en bundel met 3000MB. Schat vooraf je gebruik goed in, om te komen tot de juiste internetbundel. Zonder internetbundel kun je wel internetten bij BEN, maar je betaalt dan 0,30 euro per MB. Dat tarief ligt dus aanmerkelijk hoger dan de binnen bundel en buiten bundel tarieven.

Sim Only abonnementen van BEN vergelijken met Sim Only abonnementen van andere providers

Zoek je een andere provider voor een Sim Only abonnement zonder (iPhone) toestel, neem dan een kijkje bij alle Sim Only abonnementen, die je kunt vergelijken. Wil je terug naar boven op deze pagina, om de actuele Sim Only abonnementen van BEN te vergelijken, klik dan hieronder op de button.

 

Bekijk de actuele Sim Only abonnementen van BEN