Back to Top
Navigeer:

iPhone 5 – Abonnementen en aanbiedingen

Ben je op zoek naar een iPhone 5, inclusief abonnement? De iPhone 5 is niet meer op de markt en niet meer verkrijgbaar, aangezien Apple twee opvolgers heeft van de iPhone 5, namelijk de iPhone 5c en de iPhone 5s. Als je op zoek bent naar een iPhone 5 met abonnement dan raden wij dus de iPhone 5s met abonnement aan.

Vergelijk hieronder met onze vergelijkingstool de beste en goedkoopste iPhone 5s abonnementen. Klik op een iPhone 5s abonnement voor meer informatie, uitleg, of om het betreffende abonnement af te sluiten.

 

iPhone 5s aanbiedingen

De iPhone 5s is een iPhone model dat in oktober 2013 is gelanceerd in de Benelux. Wil je profiteren van een van de iPhone 5s aanbiedingen, sla dan hierboven op deze pagina je slag. De iPhone 5s zal voorlopig nog wel een tijdje worden aangeboden.

Hierboven op de pagina hebben wij de beste iPhone 5s aanbiedingen voor je op een rijtje gezet, daar waar het abonnementen betreft met iPhone 5s toestel. De aanbiedingen zijn op laagste maandbedrag voor je geselecteerd. Bekijk alle aanbiedingen door op meer resultaten te klikken via de bladerbalk.

Waarom kiezen voor een iPhone 5s en niet voor een ander iPhone model?

De iPhone 5s is weliswaar niet het nieuwste model iPhone, maar ook niet het oudste. De iPhone 5s bevat in principe alle functies die je nodig hebt, weliswaar minder dan de iPhone 6, maar heel veel scheelt het ook niet. De prijs van de iPhone 5s ligt echter beduidend lager dan die van een iPhone 6 of iPhone 6 Plus. Momenteel kun je een iPhone 5s al bemachtigen voor rond de 500 euro. De prijs van de iPhone 5s zal waarschijnlijk verder zakken als Apple in de herfst van 2015 en 2016 nieuwe iPhone modellen op de markt brengt.

iPhone 5s abonnementen – 1 jaar of 2 jaar?

Bij het uitzoeken van een iPhone 5s abonnement heb je de keuze uit een iPhone 5s abonnement voor 1 jaar en een iPhone 5s abonnement voor 2 jaar. Of je kiest voor een 1 jarig abonnement of een 2 jarig abonnement voor je nieuwe iPhone 5s hangt vooral af van wat je zelf wilt. Bij een abonnement voor 2 jaar is het toestel vaak gratis te krijgen.