Back to Top

Apple iPhone 7 Plus 32GB kopen – los iPhone 7 Plus 32GB toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Wil je een los iPhone 7 Plus 32GB toestel kopen, zonder abonnement? Bekijk dan hierboven de beste en goedkoopste aanbiedingen van losse iPhone 7 Plus 32GB toestellen van alle webwinkels die deze iPhone variant aanbieden, en vergelijk de iPhone 7 Plus toestellen met 32GB geheugen onder andere op prijs en verdere specificaties.

Voor welke prijs is een iPhone 7 Plus 32GB als los toestel te krijgen?

De prijs van dit toestel (in nieuwe staat) ligt momenteel (juni 2017) al rond de 840 euro, dit terwijl de introductieprijs van de iPhone 7 32GB 909 euro was (september 2016), als los toestel zonder abonnement. In 9 maanden tijd is de nieuwe iPhone 7 32GB dus al meer dan 65 euro in prijs gedaald.

Bekijk de vergelijker (hierboven op deze pagina) voor de actuele prijzen van deze nieuwe iPhone 7 Plus toestelvariant, en maak zelf een vergelijking conform je eisen en wensen. Graag merken we nog op dat dit specifieke iPhone toestel al sinds enige tijd ook als refurbished variant beschikbaar is. Wil je dus liever een refurbished toestel kopen, en geen nieuw toestel, dan kun je hierop selecteren in de vergelijker. Nieuw is natuurlijk wel het mooiste, maar voor een los nieuw iPhone 7 Plus 32GB toestel, zonder abonnement, leg je nu eenmaal een behoorlijk bedrag neer. Mocht je dit budget niet hebben, dan zou ook de iPhone 7 32GB nog een optie kunnen zijn. Een dergelijk nieuw toestel kun je kopen voor 160 euro minder, en is dus aanmerkelijk goedkoper dat het ‘Plus-model’. In dat geval mis je wel de dubbele lens van de iPhone 7 Plus, en het grotere 5,5 inch schermformaat. Wel is de iPhone 7 waterdicht, net als de iPhone 7 Plus.

Een refurbished iPhone 7 Plus 32GB kun je kopen voor ongeveer 110 euro minder, en is dus aanmerkelijk goedkoper dan een nieuwe 32GB iPhone 7 Plus. De vergelijker toont je ook losse gebruikte iPhone 7 Plus 32GB toestellen die je zonder abonnement kunt kopen, indien / zodra deze worden aangeboden door bepaalde webwinkels. Gebruikte losse iPhone 7 Plus toestellen zullen eveneens een stuk goedkoper zijn dan nieuwe toestellen, iets wat je ook mag verwachten natuurlijk.

In welke kleuren is een iPhone 7 Plus 32GB verkrijgbaar?

Een iPhone 7 Plus 32GB kun je kopen in de kleuren zwart (matzwart), zilver, goud en roségoud. De iPhone 7 32GB is niet verkrijgbaar in de kleuren gitzwart en rood. Als de kleur gitzwart of rood je voorkeur heeft, dan raden we je aan om een 128GB of 256GB variant van de iPhone 7 Plus te kopen, om zo je wens wat betreft de kleur te laten vervullen. De roségouden iPhone 7 Plus 32GB is bijvoorbeeld erg in trek bij vrouwen, ook goud is erg gewild. Wil je een bestaande kleur, die Apple vroeger al had, en een kleur dit nooit uit de mode is geraakt, kies dan voor een zwart of zilver toestel.