Back to Top

Apple iPhone 7 Plus Zwart kopen – los iPhone 7 Plus Zwart toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Wil je een los iPhone 7 Plus Zwart toestel kopen, zonder abonnement? Bekijk dan hierboven de beste en goedkoopste aanbiedingen van losse iPhone 7 Plus Matzwart toestellen van alle webwinkels die deze iPhone variant aanbieden, en vergelijk de iPhone 7 Plus toestellen (in de kleur zwart / matzwart) onder andere op prijs en andere specificaties.

iPhone 7 Plus Zwart / Matzwart, als los toestel - prijzen

Sta je op het punt om een los, nieuw iPhone 7 Plus toestel te kopen (zonder abonnement), en vind je goud, zilver en rood geen mooie kleuren? Kies dan voor een zwarte, d.w.z. voor een gitzwarte of een matzwarte iPhone 7 Plus. Deze misstaat namelijk nooit in je hand! Als je eenmaal hebt gekozen voor de matzwarte iPhone 7 Plus en niet voor de iPhone 7 Plus in de kleur gitzwart, dan sta je voor de keuze welke hoeveelheid opslagruimte je nodig hebt (zie daarover hieronder meer op deze pagina).

Een losse nieuwe iPhone 7 Plus Matzwart kun je (zonder abonnement) kopen vanaf een bedrag rond de 841 euro (peildatum begin juni 2017). Dit is dan wel de prijs voor het kleinste model, qua geheugen, ofwel de 32GB variant, want voor de andere varianten betaal je natuurlijk meer. De iPhone 7 Plus is in het matzwart goedkoper dan in de meeste andere kleuren. Alleen een iPhone 7 Plus in het zilver verhoudt zich qua prijsstelling aardig tot de matzwarte iPhone 7 Plus.

Sommige mensen vragen zich af waarom de iPhone 7 Plus minder goedkoop is dan de normale iPhone 7. Hiervoor zijn verschillende argumenten aan te voeren, die bovendien ook nog terecht zijn. De iPhone 7 Plus heeft namelijk een betere (dubbele) camera, een betere batterij, en ook niet onbelangrijk, een scherm wat een stuk groter is, zowel in de breedte als in de hoogte. Het scherm is 0,8 inch groter. Mocht je geen verstand hebben van Engelse maten, dit 0,8 inch komt overeen met ongeveer 2 centimeters. Uiteraard gaat het hierbij om de schermdiagonaal.

Is de iPhone 7 Plus in de kleur Zwart / Matzwart te prijzig voor je, dan willen we je wijzen op de alternatieven, bijvoorbeeld de iPhone 7 Zwart / Matzwart en de iPhone 7 Gitzwart. Hier betaal je namelijk (meer dan) 150 euro minder voor. Als je minder eisen hebt voor wat betreft de specificaties van je toestel, is dit waarschijnlijk de beste keuze. Ook een gitzwarte iPhone 7 Plus is nog een goed alternatief voor een iPhone 7 Plus Matzwart. Alleen ben je dan niet of nauwelijks goedkoper uit, omdit eveneens een Plus-model is.

Een goed alternatief voor een nieuwe iPhone 7 Plus in de kleur roségoud is een refurbished iPhone 7 Plus Roségoud. Dit is een goedkoper toestel (meer dan 100 euro goedkoper), om die reden dat het toestel niet nieuw is, maar zo goed als nieuw. Bij een refurbished toestel zijn defecte onderdelen vervangen, en verder wordt het toestel schoongemaakt, en als nieuw aan je verkocht. Je treft in de vergelijker op deze pagina ook aanbiedingen van losse gebruikte gouden iPhone 7 Plus toestellen in de kleur roségoud, als deze op dit moment tenminste worden aangeboden door een of meerdere aanbieders die losse toestellen verkopen.

Prijsverschil tussen een iPhone 7 Plus 32GB Zwart een iPhone 7 Plus 128GB of 256GB Zwart

Het prijsverschil tussen een nieuwe iPhone 7 Plus 32GB Zwart en een nieuwe iPhone 7 Plus 128GB Zwart is ongeveer 118 euro, terwijl het prijsverschil tussen een nieuwe iPhone 7 Plus 128GB in de kleur (mat)zwart en een nieuwe iPhone 7 Plus 256GB (Mat)zwart ongeveer 106 euro bedraagt. Dit was althans vlak voor de zomer van 2017 zo, hoewel kan worden vermoedt dat de verschillen in prijs wel ongeveer zo zullen blijven, ondanks dat alle toestellen steeds goedkoper worden.

Dat het topmodel het duurste is, zal je ongetwijfeld niet verbazen. Je kocht een nieuwe iPhone 7 Plus 256GB Zwart bij de introductie (september 2016) nog voor 1.129 euro, maar inmiddels is hier al ruim 65 euro vanaf. Het valt te verwachten dat dit mooie toestel nog in 2017, of anders uiterlijk begin 2018, te koop zal zijn voor minder dan 1.000 euro (bij een of meerdere goedkope webwinkels). Voor losse refurbished iPhone 7 Plus toestellen in het (mat)zwart bestaan verder soortgelijke prijsverschillen als tussen de iPhone 7 Plus (mat)zwart toestellen in nieuwe staat.

De iPhone 7 Plus kopen in andere kleuren…

De iPhone 7 Plus komt als krachtpatser ook gewoon in zes kleuren, net als de standaard / normale iPhone 7. Naast dat je een nieuwe iPhone 7 Plus in het matzwart kunt kopen, is hij ook nog te koop in een rosegouden, gouden, rode, gitzwarte en zilveren kleur. Daarmee is er voor iedereen wel een geschikte kleur te krijgen, een kleur die goed of zelfs heel goed past!