Back to Top

iPhone 7 Zilver kopen – los Apple iPhone 7 Zilver toestel zonder abonnement op prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Wil je een los iPhone 7 Zilver toestel kopen, zonder abonnement? Bekijk dan hierboven de beste en goedkoopste aanbiedingen van losse iPhone 7 Zilver toestellen van alle webwinkels die deze iPhone variant aanbieden, en vergelijk de zilveren iPhone 7 toestellen onder andere op prijs en overige specificaties.

De iPhone 7 Zilver als los toestel - prijzen

De prijs van een los iPhone 7 Zilver toestel lag in het midden van het voorjaar van 2017 rond de 690 euro. Daarmee behoort de iPhone 7 in het zilver tot de goedkoopste onder de kleurvarianten van de iPhone 7, want een iPhone 7 in de kleur goud, roségoud en rood is bijvoorbeeld duurder. De prijs van de zilveren iPhone 7 (nieuw, gebruikt of refurbished) kan van tijd tot tijd variëren, dus de prijzen in de vergelijker hierboven blijven sowieso een momentopname. De vergelijker hierboven presenteert je niet alle nieuwe iPhone 7 toestellen in de kleur Zilver, maar dus ook aanbiedingen van refurbished toestellen en aanbiedingen van gebruikte toestellen (zodra deze beschikbaar zijn), die je kunt vergelijken met elkaar.

Prijsverschil tussen een iPhone 7 32GB Zilver, een iPhone 7 128GB Zilver, en een iPhone 7 256GB Zilver

De nieuwe iPhone 7 Zilver is er in 3 varianten voor wat betreft het geheugen, namelijk 32GB, 128GB en 256GB. Hiermee komt Apple tegemoet aan de uiteenlopende vraag voor wat betreft geheugen, en hierdoor kan Apple ook verschillende prijzen bieden voor de iPhone 7 in de kleur zilver. De prijsverschillen doen zich voor bij nieuwe toestellen, refurbished toestellen en gebruikte versies (zodra deze beschikbaar zijn) van de iPhone 7 Zilver.

Het prijsverschil tussen een nieuwe 32GB variant en een nieuwe 128GB variant is ongeveer 100 euro, dit terwijl het verschil in prijs tussen een nieuwe zilveren iPhone 7 128GB en een nieuwe zilveren iPhone 7 256GB ongeveer 75 tot 80 euro bedraagt. Het verschil in prijs tussen de nieuwe iPhone 7 32GB Zilver en de nieuwe iPhone 7 256GB Zilver is dus ongeveer 175-180 euro (voorjaar 2017), en best aanzienlijk. Hiervoor heb je dan wel 8 keer meer (!) opslagcapaciteit, en dat is echt behoorlijk veel meer!

Een refurbished iPhone 7 128GB Zilver kun je kopen voor 60 euro meer dan een refurbished iPhone 7 32GB Zilver, een refurbished toestel is dus het goedkoopste, in vergelijking met een nieuw toestel. Een refurbished iPhone 7 256GB in de kleur zilver is dan nog weer 90 euro duurder dan de 128GB variant.

iPhone 7 Zilver kopen – los Apple iPhone 7 Zilver toestel zonder abonnement op prijs vergelijken