Back to Top

Losse refurbished iPhone 5 32GB Wit kopen – los refurbished iPhone 5 32GB Wit toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur


Wil je een los refurbished iPhone 5 32GB Wit toestel kopen (zonder abonnement)? Dit kan een prima keuze zijn, als je niet zo nodig een nieuw toestel hoeft te hebben. De iPhone 5 is al een stuk goedkoper dan de iPhones van de nieuwere generaties, maar als je hem dan ook nog eens als refurbished variant koopt, dan ben je helemaal een stuk goedkoper uit! Deze refurbished iPhone 5 32GB is overigens ook te krijgen in de kleur zwart.

Bekijk hierboven in de refurbished iPhone 5 32GB Wit losse toestel vergelijker wat de actuele prijzen zijn waarvoor je dit mooie toestel kunt kopen bij uiteenlopende webwinkels. De goedkoopste webwinkel, met de laagste prijs, staat bovenaan in de vergelijker.
Koop via ons vandaag nog een losse refurbished iPhone 5 32GB Wit, en haal hem in huis voor de laagste prijs, onder beste levercondities! Liever een andere hoeveelheid geheugen? Dat kan, dit toestel is er ook als witte refurbished iPhone 5 met 8GB, 16GB en 64GB geheugen. Check de vergelijker voor de beschikbaarheid.