Back to Top

Losse remarketed iPhone 7 kopen – remarketed iPhone 7 toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur


Wil je een remarketed iPhone 7 kopen (zonder abonnement), dan kun je op deze pagina de beste en goedkoopste aanbiedingen vinden van webwinkels die remarketed iPhone 7 toestellen aanbieden, en deze onder andere op prijs vergelijken.

Een remarketed iPhone 7 is in principe goedkoper dan een geheel nieuw iPhone 7 toestel (iets wat eigenlijk altijd zo is als je een nieuw toestel vergelijkt met een remarketed toestel, ongeacht het iPhone model). Dit geldt verder ook voor alle kleuren van dit het (iPhone 7) toestel; goud, zilver, roségoud, matzwart, gitzwart en rood. Een remarketed variant van de iPhone 7 kan je zo een besparing opleveren van 50 euro (of meer!) ten opzichte van een compleet nieuw toestel. Wil je een praktisch nieuw toestel, maar toch net iets goedkoper zijn, dan kan een remarketed iPhone 7 de oplossing zijn. Het nadeel is daarentegen wel dat remarketed iPhones over algemeen moeilijker te krijgen zijn dan nieuwe iPhones.

Wat is een remarketed iPhone? – informatie en uitleg

Een remarketed iPhone toestel is een toestel dat retour is gezonden of is teruggebracht door iemand die het toestel toch niet wilde hebben, een toestel uit een geannuleerde order, een toestel uit een voorraadoverschot of een RMA (retourneren met autorisatie) toestel. Een remarketed iPhone wijkt daarmee af van een gebruikte iPhone en een refurbished iPhone, omdat het niet (wezenlijk) in gebruik is geweest. Een remarketed iPhone is technisch gezien voor 100% in goede staat en heeft geen zichtbare schade. Een remarketed iPhone is dus als nieuw. Verder is de garantietermijn vaak hetzelfde als bij een compleet nieuw iPhone toestel, namelijk 24 maanden. Controleer dit uiteraard wel even op de website van de aanbieder / webwinkel waar je het remarketed (iPhone 7) toestel wil gaan kopen.

Losse remarketed iPhone 7 kopen – remarketed iPhone 7 toestel zonder abonnement, prijs vergelijken