Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Advertorials (pagina 3)

Je vindt hier een overzicht van de advertorials van iPhone.nl.

 

De beste iPhone accessoires voor je vakantie (gastblog)

De zomer staat alweer bijna voor de deur! Lees hier de meeste essentiële en handige iPhone accessoires om op je vakantie mee te nemen!
  • maandag 11 april 2016 14:59

Wat is een refurbished iPhone?

Een refurbished iPhone is een tweedehands iPhone, maar deze smartphone is niet zomaar een tweedehands telefoon. Er is van alles aan verbeterd, zodat het weer een nieuwe smartphone is. 

  • dinsdag 9 februari 2016 10:53

Vodafone geeft gratis MB’s cadeau tijdens Valentijnsdag

Eindeloos jouw (geheime) liefde spammen met WhatsApp berichten kan aankomende zondag. Op Valentijnsdag deelt Vodafone uit met zogenaamde ‘Love Bytes’.

  • maandag 8 februari 2016 20:29

Een iPhonewrap. De nieuwe trend!

Een nieuwe trend onder iPhone gebruikers is ontstaan: de iPhonewrap. Maar wat is het eigenlijk? 

  • donderdag 24 december 2015 09:53

Drie korte video’s over de nieuwe iPhone 6s mét Jamie Foxx

Apple heeft drie korte televisie reclames gemaakt over de nieuwe functies die de iPhone 6s te bieden heeft. Zo wordt vooral stilgestaan bij de vernieuwingen van de camera.

  • maandag 26 oktober 2015 09:38

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek advertorials, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 21 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.