Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Berichten van: Kaylee Laurens (pagina 19)

Kaylee Laurens

Kaylee Laurens

Met Siri als haar beste vriend vertelt ze over ieder iPhone nieuwtje. Trends zijn haar niet onbekend, net als alle geruchten rondom nieuwe Apple-producten. Hoewel ze fan is van retro, gaat haar hart ook sneller kloppen van iedere nieuwe, en vooral glimmende, gadget. 

Je ziet hieronder alle berichten geplaatst door Kaylee Laurens. 

iPhone 7 (Red) in een nieuw jasje

Heb jij de iPhone 7 (PRODUCT)Red Edition binnen? Bij een nieuwe iPhone hoort een nieuw hoesje. Zie hier een selectie aan hoesjes die de kleur rood laten stralen.

  • zaterdag 25 maart 2017 10:56

iPhone 8 wordt nostalgisch

Dit jaar bestaat de iPhone 10 jaar. Reden voor een feestje, een rode iPhone 7 en een ode aan een klassieker: de originele iPhone.

  • woensdag 22 maart 2017 19:57

(Product)Red iPhone 7 special edition

Met rode wangen van spanning zitten alle Apple fans aan het internet gekluisterd. Lees hier het antwoord op al je vragen over de speciale Red Edition van de iPhone 7 en 7 Plus.

  • dinsdag 21 maart 2017 22:38

Retina versus OLED

Retina versus OLED. Nu Apple de overstap gaat maken van Retina naar OLED, willen wij alles weten.

  • maandag 20 maart 2017 20:49

Terug naar de 80’s met de iPhone 7 Plus Retro Edition

Retro-liefhebbers opgelet! De gloednieuwe iPhone 7 Plus is er nu ook in een retro jasje. Je moet er alleen wel wat voor over hebben..

  • zondag 19 maart 2017 20:40

'iPhone 8 gaat iPhone Edition heten'

Er is weer nieuws over het nieuwste wonderkind van Apple, dit keer gaat het niet om spannende functies en OLED schermen, maar om de naamgeving. Een revolutionaire telefoon hoort namelijk wel een speciale naam te krijgen.

  • zaterdag 18 maart 2017 11:49

Samsung produceert 75 miljoen OLED schermen voor Apple

Binnenkort is Apple 75 miljoen OLED schermen rijker met dank aan Samsung. Een opmerkelijke, maar begrijpelijke keuze. Wat vind jij?

  • vrijdag 17 maart 2017 20:49

187.000 apps onbruikbaar door iOS 11 update

In juni verschijnt iOS 11. Het gerucht gaat dat na de update ruim 187.000 apps onbruikbaar worden. Het ziet er namelijk naar uit dat de nieuwe update geen 32-bit apps zal ondersteunen. Dat is balen voor verouderde apps, maar wat betekent het voor jou?

  • donderdag 16 maart 2017 20:22

iPhone gestolen? Zo blokkeer je een iPhone!

Je iPhone verliezen is nooit een pretje, want waar ben je tegenwoordig zonder telefoon? En wat nou als je telefoon gestolen is, hoe kun je dan je gegevens beschermen? Niemand hoeft natuurlijk die foto’s van dat feestje te zien of de zwoele berichten naar je partner. In dit artikel leg ik uit hoe je jouw iPhone kunt blokkeren. 

  • woensdag 15 maart 2017 10:16

iPhone-nieuws dat we tijdens het Apple-event in maart kunnen verwachten

Terwijl de geruchten rondom de nieuwe iPhone 8 al rondvliegen, komt het Apple-event van maart er ook al bijna aan. Ook over dit event is nog niks honderd procent zeker. De datum is nog niet bevestigd en naar verluidt zijn de uitnodigingen ook nog niet de iCloud in gegooid. Tijdens het event kunnen we in ieder geval nog geen iPhone 8 verwachten, maar wat dan wel?

  • dinsdag 14 maart 2017 14:40

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek kaylee laurens, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 197 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.