Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over de iPhone (pagina 58)

In de rubriek iPhone vind je al het nieuws dat over de iPhone gaat, onder meer over releases, updates, verbeteringen en aankondigingen.

 

Apple verwijdert antidiefstalkabels voor iPhones uit Apple Stores

Apple gaat de antidiefstalkabels als iPhone beveiliging in Apple Stores weghalen. Vanwege diverse redenen lijkt de nieuwe oplossing een uitstekende vervanging. 

  • zondag 16 oktober 2016 08:49

Overleeft de iPhone 7 een nacht in cola en de diepvries?

De jongens van TechRax hebben de waterdichtheid van de iPhone 7 tot het uiterste getest; een nacht in bak met cola en in een ijskoude diepvries. Dit was het resultaat.

  • donderdag 13 oktober 2016 09:13

Alle informatie rondom telecomaanbieders en providers

In dit artikel geven we je aanvullende informatie over onder andere het afsluiten van een telefoonabonnement, het 4G netwerk, belminuten, roaming en telecomproviders.

  • dinsdag 11 oktober 2016 09:03

Pokémon GO update voor Gyms

De ontwikkelaar van Pokémon Go, Ninatic, is druk bezig om de app te vernieuwen. Er is zojuist een update voor Pokémon Go aangekondigd met speciale aandacht voor de Gyms.

  • zaterdag 8 oktober 2016 16:10

Sterkte iPhone zaklamp veranderen met iOS 10 en 3D Touch

Met de nieuwe iOS 10 kun je de scherpte van jouw iPhone zaklamp veranderen naar; veel licht, normaal licht en weinig licht. Zo doe je dit!

  • donderdag 6 oktober 2016 11:59

Tips om de batterijduur van jouw iPhone te verbeteren

Voor veel gebruikers is batterijduur een probleem. Hoewel de iPhone 6s en SE tegenwoordig een onwijs goede batterij heeft kan deze na intensief gebruik snel leeg gaan. Bij het uitvoeren van de volgende tips zal de batterij ongetwijfeld langer mee gaan.

  • woensdag 5 oktober 2016 17:33

iOS 10 draait nu op meer Apple apparaten dan iOS 9

De adoptie van iOS 10 verloopt sneller dan verwacht. Binnen twee weken sinds de lancering van de nieuwe iOS 10 heeft 55% van de beschikbare Apple devices al de nieuwste iOS software draaien.

  • maandag 3 oktober 2016 12:05

Maak van je iPhone een vr-bril!

Nog niet in het bezit van een virtual reality bril? Niet getreurd, want voor een paar tientjes kun van je iPhone een vr-bril maken van verschillende kwaliteiten. Zo heb je de zelf bouwpakketten zoals de Google Cardboard een kartonnen maak het zelf vr-bril. En de wat luxere brillen zoals de VR box of Hyper ++ virtual reality. Dit zijn brillen zonder scherm, want het scherm dat is je iPhone:-)

  • zondag 2 oktober 2016 14:33

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek iphone, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 878 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.