Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Tips (pagina 32)

Met de artikelen in deze rubriek voorzien wij je onder andere van tips om je iPhone, iPad en accessoires goed te kunnen gebruiken, sneller te laten werken, en veiligheid te houden.

 

Personen en telefoonnummers blokkeren op je iPhone toestel

Wil je een telefoonnummer of contactpersoon blokkeren op je iPhone? In dit artikel leggen wij jou uit hoe dit werkt.

  • Wednesday 8 June 2016 09:05

Getest: Wordt een iPhone trager bij iedere iOS software-update?

Een software-update van iOS voor jouw iPhone brengt vaak de nodige nieuwe functies met zich mee. Toch horen wij vaak dat men denk dat hun iPhone er trager van wordt. Het is getest en de resultaten zijn bekend.

  • Tuesday 7 June 2016 09:11

De 10 meest grappige Wi-Fi namen

Ze zijn er in alle soorten en maten: Wi-Fi namen. Je kunt het zakelijk houden door bijvoorbeeld te gaan voor 'Sitecom124323'. Je kunt het ook wat creatiever aanpakken zoals deze grappige Wi-Fi namen.

  • Saturday 4 June 2016 10:08

Wi-Fi problemen oplossen op een iPhone of iPad

Slechte Wi-Fi of helemaal geen Wi-Fi verbinding op je iPhone of iPad? Iedereen ervaart het wel eens. Erg vervelend. Aan de hand van dit artikel kun je de Wi-Fi problemen oplossen.

  • Friday 3 June 2016 22:54

Meer dan 60 speciaalbier-emoji's met de Belgian Beeremoji's app

In België zijn ze het er niet mee eens dat er slechts een emoji van één soort bier beschikbaar is. De federatie van Belgische brouwers ontwikkelde daarom een 'Belgian Beer Emoji's' applicatie: je kent er ongetwijfeld een aantal (of allemaal misschien?).

  • Friday 3 June 2016 14:27

iPhone bug maakt onbeperkt inzoomen op foto's mogelijk

Dankzij een bug op de iPhone is het nu mogelijk om fotodetails van wel héél dichtbij te bekijken: je kan namelijk door middel van een simpele truc oneindig inzoomen op een afbeelding!

  • Wednesday 1 June 2016 12:29

Pincode van een iPhone simkaart wijzigen

De simkaart in een iPhone zorgt voor een koppeling tussen je provider en de iPhone. Iedere keer als de iPhone opstart wordt er gevraagd naar de pincode van je micro simkaart. Het is mogelijk om deze pincode te wijzigen / veranderen.

  • Monday 30 May 2016 22:09

8 van de beste Bluetooth speakers voor iPhone

Een lekker muziekje luisteren op een goed klinkende speaker is nooit mis! Met de zomer in het vooruitzicht hebben we een overzicht gemaakt van 8 geweldige Bluetooth speakers die perfect met je iPhone te gebruiken zijn. We hebben ook meteen even de laagste prijs voor je opgezocht: heel handig!

 
  • Thursday 26 May 2016 14:52

Een back-up (reservekopie) maken van je iPhone of iPad

Een backup, oftewel reservekopie, van je iPhone of iPad is slim om regelmatig te maken. Dit kan op twee manieren via iTunes of via iCloud. Wij leggen je in dit artikel uit hoe je zo'n back-up maakt. 

  • Tuesday 24 May 2016 07:46

Eigen trilpatroon maken op je iPhone

Op je iPhone is het mogelijk om eigen trilpatronen aan te maken voor je contactpersonen. Als je contactpersonen makkelijk uit elkaar wilt houden dan is het handig om ieder contact te voorzien van een eigen trilpatroon. 

  • Friday 20 May 2016 11:27

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek tips, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 451 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.