Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Siri is onze favoriete persoonlijke assistent en ze heeft werkelijk overal een antwoord heb. Heb jij deze vragen al aan Siri gesteld?

De meeste mensen gebruiken Siri om snel iemand op te bellen of om iets in hun agenda te zetten, maar onze favoriete persoonlijke assistent heeft echt overal een antwoord op. Heb jij een van deze vragen al wel eens gesteld? Zo niet, ik zou het zeker proberen. Je zal je verbazen over de antwoorden die Siri geeft.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Siri's persoonlijkheid 

Siri is een echte dierenvriend. Wil jij weten welk bijzonder dier Siri bezit? Stel de vraag: “Heb je huisdieren?” 

Verhalen verteller

Siri houdt van verhalen vertellen. Wil je voor het slapen gaan een sterk verhaal horen? Stel de vraag:  “Vertel een verhaal.”

Naast verhalen vertellen weet Siri ook het een en het ander over het einde van de wereld. Toevallig weet Siri wanneer dat is. Jij komt erachter door te vragen: “Wanneer is het einde van de wereld?” 

Siri’s skills

Siri is een bezige bij. Wil je weten wat Siri doet? Vraag dan: “Wat heb je aan het doen?” Of “Waar ben je mee bezig?” Daarnaast heeft Siri ook een beatbox skill. Misschien kan je er zelf nog wat van leren, want Siri is best goed. Wil je het horen? Stel de vraag: “Kun je beatboxen?” 

Waarom bestaat Siri?

Gelukkig weet Siri zelf waarom Apple Siri heeft gemaakt. “Waarom heeft Apple jou gemaakt?” geeft je een duidelijk antwoord. 

Siri uitzetten

Wil je dat Siri niet zomaar begint te antwoorden op iets dat je niet hebt gevraagd? Dan kan je Siri altijd nog uitschakelen. Siri zet je uit via de volgende stappen:

  • Open de Instellingen van je iPhone of iPad
  • Tap op de optie Siri
  • In dit overzicht kun je kiezen om Siri in- of uit te schakelen

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer