Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

T-Mobile speelt direct nog in op de vraag naar de nieuwste iPhones van 2018. De nieuwe iPhones zijn nu te bestellen bij deze provider! Lees hierover meer in dit artikel.

De nieuwste iPhone XS of XS Max bestellen?

Vanaf vandaag (21 september, 9:00hr) is de reguliere verkoopfase gestart voor de nieuwste Apple smartphones: de iPhone XS en de XS Max. Dit zijn de twee nieuwste Apple smartphone modellen van 2018, en de vraag naar deze nieuwe Apple smartphones blijkt nu al enorm te zijn! Sinds vrijdag 14 september waren de Xs en de Xs Max overigens al vooruit te bestellen (tijdens de 'pre-order fase'), maar vanaf vandaag zijn beide toestellen uit voorraad leverbaar.

Bij T-Mobile ben je aan het juiste adres voor de nieuwe XS (Max). Als je bij T-Mobile bij een abonnement de iPhone XS en de XS Max bestelt, heb je hem binnen één of enkele werkdagen in huis.

Bovendien profiteer je bij T-Mobile van messcherpe prijzen voor abonnementen met een iPhone XS toestel, of met een XS Max erbij.

Bestel via deze link de nieuwe iPhone XS of iPhone XS Max bij T-Mobile!

De opslagruimte; drie keuzes…

Zoals gebruikelijk komt Apple bij de smartphones ook dit jaar weer met meerdere keuzemogelijkheden wat betreft de opslagcapaciteit. Je kunt net als vorig jaar voor 64gb of 256gb gaan, maar daarnaast is er dit jaar ook nog een derde optie, namelijk 512gb! Daarmee heb je de keuze tussen ‘ruim voldoende’, 'erg veel' en ‘zeer veel’ opslagmogelijkheid… Of je voor een 64gb, 256gb of voor een 512gb variant gaat van één van deze XS of XS Max smartphones, dat hangt waarschijnlijk af van de hoeveelheid video’s en foto’s die je maakt en opslaat. Ook het aantal apps op je telefoon en een inschatting van je toekomstige smartphonegebruik kunnen een rol spelen bij je afwegingen.

Voor de meeste mensen zal 64gb ruim voldoende zijn, en uiteraard… deze variant is goedkoper dan de 256gb en 512gb variant. T-Mobile biedt zowel de iPhone XS 64GB 256GB en 512GB aan, alsook de iPhone XS Max 64GB en de 256GB en 512GB versies daarvan. Deze toestellen zijn – net als vorig jaar - te krijgen in de drie zeer populaire kleuren, te weten: zilver, zwart (spacegrijs) en goud.

iPhone XS (Max); de verbeteringen ten opzichte van de eerdere Apple smartphone modellen

De iPhones van vorig jaar hadden nog een A11 chip. De nieuwe iPhones van 2018 kunnen echter bogen op een A12 chip, die een uiterst snelle werking van de iPhones XS en XS Max mogelijk maakt. Ook kan de batterij hierdoor langer mee. Met de A12 chip snijdt Apple concurrenten als Samsung de pas af, en heeft het wat chip betreft voorlopig weer de voorsprong in de markt. Een andere duidelijke verbetering is het ‘randloze scherm’ waarmee deze smartphones zijn uitgerust. Het beeldscherm van de XS is ‘voorkant vullend’ bij deze smartphones. De gewone XS komt met een 5,8 inch scherm, terwijl de iPhone XS Max variant op 6,5 inch komt qua schermgrootte. Ook komen de beide iPhones met draadloos opladen, iets wat nu een beetje de standaard lijkt te gaan worden. Bij de iPhone modellen van 2017 was dit namelijk ook al mogelijk. Deze 2018-smartphones van Apple komen verder nog met Face ID en 3D Touch. Al met al kunnen we concluderen dat de verbeteringen van de iPhones van dit jaar niet zozeer aan de buitenkant zitten, maar vooral aan de binnenkant. Ben je op zoek naar een top smartphone? Dan is de nieuwe XS of XS Max mogelijk jouw nieuwe smartphone!

Bestel via deze link de nieuwe iPhone XS of iPhone XS Max bij T-Mobile!

------------------------

Dit artikel is mede tot stand gekomen met behulp van informatie afkomstig van de website van T-Mobile.

Bekijk nu de T-Mobile website

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer