Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple iPhone 8 Plus nieuws - het laatste nieuws, tips en geruchten (pagina 6)

Hier vind je het laatste Apple iPhone 8 plus nieuws. Onze nieuws artikelen bevatten tips, geruchten, informatie en weetjes over de iPhone 8 plus.

 

iPhone 8 krijgt speciale 3D-camera op voor- en achterkant

De geruchten zweven al een tijdje in de rondte maar het lijkt erop dat de iPhone 8 een compleet nieuwe camera krijgt. Deze nieuwe iPhone 8-camera zou bedoelt zijn voor augmented reality en biometrische beveiligingsfuncties.

  • maandag 26 juni 2017 16:13

Het (een)handige toetsenbord van Apple

Misschien is dit wel het meest handige dat iOS 11 ons te bieden heeft: een toetsenbord voor wanneer je met één hand typt. Ja ja.. het is mogelijk en het is binnenkort ook op jouw iPhone terug te vinden.

  • maandag 12 juni 2017 16:04

Uitgelekte iPhone 8 foto’s laten Touch ID aan achterkant zien

Een aantal foto’s zijn vanmorgen opgedoken van wat wellicht de iPhone 8 kan zijn. Het opvallendste punt is de Touch ID die aan de achterkant heeft plaatsgenomen.

  • zaterdag 3 juni 2017 10:28

‘iPhone 8 vingerafdruksensor wordt compleet verwerkt in het scherm’

De laatste maanden draait het geruchtencircuit rondom de iPhone 8 op volle toeren. De meest gestelde vraag is toch wel: 'Waar komt de vingerafdruksensor in de iPhone 8?'

  • vrijdag 26 mei 2017 19:35

De opvallende iPhone 8 geruchten van JPMorgan

Investeringsbank JPMorgan speculeert er op los. Analisten van JPMorgan doen een aantal opmerkelijke voorspellingen. Wij, van iPhone.nl, zetten deze even op een rijtje.

  • woensdag 10 mei 2017 13:06

iPhone 8: Bluetooth 5.0 zorgt voor meer gemak

Va va voom! De nieuwe iPhone 8 zal uitgerust worden met bluetooth 5.0, dit heeft zo zijn voordelen. Lees hier de hoe, wat, waar en waarom.

  • zondag 7 mei 2017 13:35

‘Nieuwe iPhone krijgt verticale camera en roestvrijstalen frame’

De nieuwe iPhone, die in september gepresenteerd wordt, zal volgens de laatste geruchten zijn voorzien van een roestvrijstalen behuizing en een verticale camera. Het nieuws komt helemaal uit Japan en is gebaseerd op anonieme bronnen uit Azië.

  • dinsdag 18 april 2017 14:06

Gehoord in de wandelgangen: nieuwe features iPhone 8

Er is een schematische tekening van de iPhone 8 uitgelekt uit een fabriek van Foxconn, hierop zijn heel veel details over de iPhone 8 te vinden! Wij gingen op onderzoek uit en hebben de geruchten in dit artikel op een rijtje gezet. 

  • donderdag 13 april 2017 16:09

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek iphone 8 plus, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 48 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.