Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over de MacBook (pagina 2)

In deze nieuwsrubriek vind je alle artikelen die over de MacBook, MacBook Pro en Macbook Air gaan.

 

App-Store wordt platform voor verhalen

Met de komst van iOS 11 wil Apple ons vaker richting de App Store lokken. Nu de winst in tien jaar tijd al flink is gestegen, ziet Apple nog steeds groei in de store. Met de nieuwe toevoeging van verhalen en extra content, zet Apple weer een stap richting een completere branding.

  • maandag 24 juli 2017 11:42

De belastingzaak Apple versus EU zorgt voor spanning

Apple wordt door Europa beschuldigt voor belastingontduiking. Apple vindt de beschuldiging echter enkel politiek geneuzel en schuift zo de schuld in Brussels schoenen. Alsof dit nog niet genoeg kinderachtig gewelles-nietes is, bemoeit de Amerikaanse politiek zich er nu ook mee.

  • zaterdag 22 juli 2017 21:44

Apple Store Fifth Avenue in New York pas eind 2018 open

Apple is sinds januari dit jaar van start gegaan met de grote verbouwing van de Apple Store aan Fifth Avenue in New York. Aanvankelijk was de einddatum nog onbekend, maar inmiddels er al meer bekend.

  • vrijdag 14 juli 2017 10:43

Instagram tip: reageer op Stories met een foto of video

Instagram heeft een nieuwe functie toegevoegd aan Instagram Stories. Het is nu mogelijk om met een foto of video een reactie plaatsen op iemands Story. Je bent nu nu dus niet meer beperkt tot een aantal leestekens, maar je kunt helemaal losgaan met visueel beeld. Een foto zegt immers meer dan duizend woorden.

  • dinsdag 11 juli 2017 11:55

Apple engineers sluiten zich aan bij WebVr Community Group

Apple is flink aan de bak als het om virtual reality gaat. De geruchten omtrent Apples VR-plannen nemen namelijk steeds concretere vormen aan. Zo is met de update naar High Sierra voor de Mac mogelijk om VR-brillen aan het apparaat aan te sluiten en zelf aan de slag te gaan met het maken van virtual reality content.

  • dinsdag 11 juli 2017 11:23

Fender cureert rockende afspeellijsten voor Apple Music

Het bekende gitaarmerk Fender zorgt ervoor dat mensen met een hart voor rockmuziek helemaal los kunnen gaan en genieten van rockende gitaren met dank aan een aantal loeiharde afspeellijsten op Apple Music. Het bekende gitaarmerk heeft namelijk in samenwerking met Apple Music een aantal afspeellijsten samengesteld. Binnen deze afspeellijsten staat de kunst van Fender gitaren centraal.

  • maandag 10 juli 2017 12:18

Qualcomm wil importverbod op iPhones in de VS

De strijd tussen Apple en Qualcomm heeft al meerdere staartjes gekregen. Zo dreigt de kwaliteit van de iPhone 8 er op achteruit te gaan door de eeuwige juridische strijd tussen de twee bedrijven. Wie dacht dat de haat en nijd niet erger kon, heeft het mis. Apple vs, Qualcomm heeft namelijk weer een nieuw hoogtepunt.

  • zondag 9 juli 2017 22:53

iCloud handelsmerk aangepast voor augmented reality toepassingen

Apple zet de laatste tijd veel stappen om augmented reality toe te kunnen passen in consumentenproducten. Zo heeft Apple recent de handelsnaam van iCloud aangepast. Waarom Apple dit precies heeft gedaan, kun je hier lezen. 

  • zaterdag 8 juli 2017 17:11

Het perfecte cadeau voor de echte Apple-liefhebber

Het perfecte cadeau voor iedere die-hard Apple-fan: een collectie van alle iPhones die de afgelopen tien jaar zijn uitgebracht. Medewerkers, vrienden en familie van Oleksandr Kosovan, CEO van MacPaw, gaven het de dertigjarige jarige Job cadeau.

  • donderdag 29 juni 2017 22:31

iPhone 7 volgens Greenpeace duurzaamste product van Apple

Met de campagne van Greenpeace vestigt de organisatie de aandacht op grondstof verspilling door elektronica producenten. In samenwerking met iFixit nam de organisatie verschillende smartphones, tablets en laptops onder de loep.

  • donderdag 29 juni 2017 22:27

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek macbook, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 55 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.